mamaplus

Horoscopul săptămânii 2–8 septembrie 2019: Berbecii sunt extrem de impulsivi, iar Peștii trebuie să fie mai atenți la cheltuieli

-
//
02.09.2019

În prima săptămână din această toamnă ne vom întoarce atenția către casă și familie, către propria persoană și vom căuta mijloace cât mai rentabile și eficiente de a face bani folosindu-ne de propriile noastre capacități și talente.

mamaplus

BERBEC: Nu este o săptămână favorabilă deciziilor majore, iar cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie pe cât posibil mai puțin impulsivi. O stare de confuzie va amprenta aceste zile și este de preferat ca nativii să se ocupe mai mult de propria persoană, dar și de casă și familie, să facă ordine în viața lor, începând de la locuință și până la relațiile și parteneriatele pe care le au cu cei din jur.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună, favorabilă carierei și ascensiunii profesionale. Nativii ar trebui să fie mai flexibili în luarea deciziilor, dar și mai organizați și disciplinați în acțiuni, mai ales dacă au un țel stabilit. Este recomandat să accepte ajutorul celor din jur, dar să preia inițiativa, să preia frâiele propriei vieți.

GEMENI: Întreaga săptămână, cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privirea la o situație financiară. Nativii pot aștepta o sumă de bani care întârzie să vină, însă este un bun moment pentru a învăța lecția răbdării. Pe de altă parte, nativii vor primi un ajutor neașteptat de la o persoană și situația îi poate ajuta să-și schimbe viziunea și modul de abordare, astfel încât să ajungă mai repede la un obiectiv stabilit.

RAC: Pentru nativii din zodia Rac această săptămână evidențiază o problemă financiară pe care nativii fie știau că o au, fie se așteptau să apară. Posibil ca unele demersuri legate de bani să fie blocate, însă cu tact și diplomație, prin dialog calm, se poate rezolva. Este o perioadă bună pentru a reașterne echilibrul în relația de cuplu, dar și pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă.

LEU: Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de conflicte, dialoguri acide la locul de muncă. Cineva din anturajul profesional le pune obstacole sau râvnește la o funcție pe care nativii o dețin și astfel va încerca să-i pună într-o lumină defavorabilă. Nu este exclus ca nativii să-și schimbe jobul sau să se mute în alt departament, dar va fi vorba de o schimbare benefică pe termen lung.

FECIOARĂ: Pentru cei născuți în zodia Fecioară, această săptămână vine cu interes și griji pentru familie. Este recomandat să se pună pe primul loc, să-și respecte programul stabilit și să nu renunțe la propriile nevoi și necesități, la propriile planuri pentru a le face pe plac altora.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță pot deveni foarte conflictuali în această săptămână și cu greu vor reuși să-și îndeplinească obligațiile, dar și să intre în grațiile cuiva. Posibil să fie nevoie să-și rezolve niște situații cu actele, să trebuiască să legalizeze ceva, un document și să aibă contact cu instituțiile statului. Nici în plan financiar veștile nu vor fi prea bune. Pot apărea cheltuieli neprevăzute. La locul de muncă au șansa să se pună în evidență printr-o idee, printr-o decizie care va atrage admirația superiorilor.

SCORPION: Nativii din zodia Scorpion au șansa să-și consolideze povestea de iubire sau să înceapă o nouă relație bazată pe sprijin reciproc, respect și înțelegere. În plan financiar veștile sunt bune și nativii pot primi un ajutor material, o sumă de bani neașteptată. De asemenea, la locul de muncă vor avea parte de susținere, iar cei care își doresc să facă o schimbare de carieră pot avea succes.

SĂGETĂTOR: Nativii reușesc în această perioadă să-și urmeze cu strictețe nu doar programul stabilit, ci și planurile pe care le au astfel încât se vor apropia foarte mult de atingerea unui obiectiv, cel mai probabil profesional sau legat de o afacere personală. În plan sentimental veștile sunt foarte bune. Nativii fie reușesc prin comunicare să redreseze o situație în cuplu, fie întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc.

CAPRICORN: Relația cu persoana iubită poate deveni mai bună și nativii își pot sprijini partenerul într-o situație care îi vizează rudele. Este o perioadă în care Capricornii își pot da seama ce anume le place să facă și pot scoate bani dintr-o pasiune, un hobby. În alte cazuri poate fi vorba de o primă, un bonus sau creșterea unui comision.

VĂRSĂTOR: Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător din punct de vedere profesional. Susținerea și sprijinul, inclusiv financiar, pot veni din partea unui membru al familiei. Se cere atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă ca urmare a invidiei. Diplomația poate fi de ajutor în anihilarea acestora.

PEȘTI: Nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să fie prudenți în cheltuieli și să evite achizițiile majore. Se întrevăd vești bune din străinătate sau reluarea unei legături cu o persoană din străinătate. Dacă este vorba de o fostă iubire, șansele să se mai concretizeze ceva sunt slabe. În continuare, nativilor Pești li se cere mai mult interes pentru zona profesională.

Sursa