mamaplus

Horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2019: Taurii sunt cu gândul la vacanță, iar Capricornii au motiv de bucurie!

-
//
29.07.2019

Această săptămână ne aduce noi începuturi pentru toate zodiile. Acum vom avea ocazia să vedem cu alți ochi o situație sentimentală, să ne percepem într-un mod mult mai rațional stările și să ne controlăm trăirile astfel încât să echilibrăm sufletul cu mintea. Haideți să vedem prognoza astrologilor pentru fiecare zodie în parte.

mamaplus

BERBEC: Săptămâna începe cu discuții despre bani care pot viza o moștenire sau investiție. Unii nativi pot lua decizia de a se muta cu persoana iubită în timp ce alții își pot transforma un hobby într-o sursă de venit suplimentar. Cei care au copii vor petrece mai mult timp cu aceștia și nu este exclus să se discute despre o nouă sarcină. Se recomandă mai multă atenție la gestionarea emoțiilor, a stresului, care pot afecta starea de sănătate.

TAUR: Nativii acestei zodii au planuri de vacanță și nu este exclus chiar să-și facă bagajele și să se rupă o vreme de stres și agitație. Acum este momentul să iasă în față cu un proiect, să pună în practică o idee ingenioasă, să demareze un plan de viitor care să le îmbunătățească situația financiară. Situații echilibrate se întrevăd și în cuplu, unde nativii vor reuși să spună ceea ce simt și astfel să se apropie mai mult de partener.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Nativii pot avea diverse oportunități de a-și echilibra bugetul, pot demara o afacere, pot semna un contract profitabil sau pot face o schimbare legată de zona profesională care să le îmbunătățească veniturile. Atenție, însă, la dialogul cu persoana iubită. Poate fi tensionat și poate fi axat pe nemulțumiri legate de bani și cheltuieli comune.

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor spune, în sfârșit, ceea ce au pe suflet. Vor deschide cutia Pandorei, dar acest fapt îi va ajuta foarte mult în reechilibrare. Au noroc cu partea financiară și se pot înregistra progrese în activitățile care țin de zona artistică. În weekend se cere mai multă odihnă și evitarea exceselor de orice fel.

LEU: Se întrevede o perioadă dificilă în care persoane din trecut sau secrete foarte bine ascunse să iasă acum la suprafață sau nativii să afle despre cineva drag un secret, în cel mai probabil caz, despre persoana iubită. Nu va fi vorba de o destabilizare, cât despre o nouă viziune care-i va ajuta să ia mai ușor o decizie. În plan profesional se pot face schimbări, mai ales dacă Leii sunt nemulțumiți de ceea ce au în prezent, de locul de muncă actual.

FECIOARĂ: Cei născuți în aceaastă zodie au ocazia să conștientizeze și să vadă cu alți ochi o situație care vizează viața de cuplu, poate chiar viața de familie. Nu este exclus să cunoască persoane noi care să le deschidă noi orizonturi, cu care să comunice impecabil. În plan profesional, se întrevăd noi oportunități.

BALANȚĂ: Nativii prezintă un interes aparte pentru carieră și nu este exclus să înceapă să se intereseze de ascensiunea profesională, să facă schimbări și modificări de aspirații în urma conștientizării unui aspect profesional. Balanțele trebuie să fie atente la oportunitățile financiare care vin acum.

SCORPION: Săptămâna începe cu preocupări legate de zona profesională. Nativii se pot preocupa de niște acte, de legalizarea lor, de semnarea unor contracte și nu este exclus să încheie niște parteneriate care nu-i mai reprezintă. Se întrevăd nemulțumiri în plan sentimental, însă nativii nu vor lua decizii majore, ci vor evidenția ceea ce-i nemulțumește și vor lăsa mai degrabă să vină lucrurile de la sine.

SĂGETĂTOR: Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate încep să vadă rezultatul tratamentului și să-și amelioreze starea. Pe de altă parte, este momentul unui nou început legat de zona profesională. În plan sentimental, nu este exclus să se ia o decizie radicală, să se încheie o relație care nu mai funcționează sau, din contră, să se stabilească noi reguli în cuplu astfel încât relația să continue.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte în această perioadă de noi colaborări, contracte și parteneriate care să le îmbunătășească considerabil veniturile. În plan sentimental, este posibil ca unele relații care nu mai funcționează să fie încheiate, puse în pauză, mai ales că noi persoane îi provoacă, îi incită.

VĂRSĂTOR: Nu este momentul investițiilor majore! În plan sentimental lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit, dar sunt șanse de a ajunge pe o linie de plutire dacă se comunică cu persoana iubită deschis și calm, cu empatie. Poate o călătorie în weekend să reaprindă flacăra pasiunii. Este o perioadă cu energie, cu bună dispoziție, entuziasm și optimism, aspecte care vor contribui remarcabil la conturarea unei direcții de viitor.

PEȘTI: În zona carierei se conturează noi începuturi și nativii care au în plan să facă o schimbare ar putea să-și pună în aplicare cu încredere ideile. Poate fi vorba de o avansare în funcție sau de o mărire de salariu conformă cu responsabilitățile noi primite sau, în unele cazuri, de schimbarea locului de muncă. Atenție la vicii și dependențe care, spre finele săptămânii, pot pune stăpânire pe nativi.

Sursa