mamaplus

Horoscopul săptămânii 5-11 august 2019: Balanțele trebuie să facă economii, iar Gemenii au succes în toate

-
//
05.08.2019

Săptămâna aduce noi schimbări benefice în viața sentimentală a multor semne zodiacale. Totodată, unii nativi vor observa îmbunătățiri și în sfera financiară. Ce ne prezic astrele pentru această săptămână, aflați în continuare.

mamaplus

BERBEC: Posibil ca unele investiții mai vechi să dea acum rezultate. Sunt deosebit de avantajați nativii care studiază, care dau exemane și țin discursuri publice, conferințe, dar și nativii care pleacă în călătorii, mai ales în deplasări în interes de serviciu pentru a rezolva ceva. De asemenea, în zona profesională există șansa de a avansa, de a obține un nou statut.

TAUR: Nativii vor demara activități de natură să le îmbunătățească veniturile pe termen lung, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate. În plan sentimental, vor avea ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu și de a-și îmbunătăți viața sexuală. Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți, iar nativii vor primi susținere din partea celor dragi.

GEMENI: Întreaga săptămână cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari de a-și îmbunătăți situația financiară. Poate fi vorba de un proiect mai vechi, care acum va da roade, însă nu vor lipsi nici ideile noi și revoluționare care pot încinge gândirea în această direcție. În plan sentimental, cei singuri pot găsi un partener, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot simți o îmbunătățire a relației cu persoana iubită.

RAC: Săptămâna vine cu oportunități profesionale mari. Este posibil să primească oferte de colaborare cărora nu ar trebui să le dea cu piciorul, mai ales că, în viitor, acestea vor aduce și beneficii materiale considerabile. În plan sentimental s-au spus multe în utimul timp, iar acum ar trebui ca nativii să stea la masa rotundă și să vadă ce este de făcut în viitor pentru ca relația să funcționeze așa cum își doresc.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor fi vedetele săptămânii. Cu multe planete în semnul lor, acești nativi vor da dovadă de idei ingenioase, creative, vor simți nevoia să se afirme, să-și pună în aplicare planurile personale sau profesionale. Instinctul și intuiția le vor deveni aliați de încredere Leilor în această perioadă. Cei care simt că nu mai rezonează cu partenerul de viață sau cu locul de muncă se vor gândi serios să pună punct sau să schimbe radical regulile jocului.

FECIOARĂ: Dacă în plan financiar contextul astrologic este de partea celor născuți în zodia Fecioară, în plan sentimental lucrurile nu par să fie dintre cele mai bune. Pot exista certuri în cuplu care, fără diplomație și bună voință, pot duce la încheierea unei relații. La locul de muncă se întrevede mult stres și multe sarcini care devin acaparante și obositoare pentru nativi.

BALANȚĂ: Este o perioadă în care energia, buna dispoziție și pofta de socializare vor caracteriza acest semn zodiacal. Cu toate astea, trebuie să aibă mare grijă la cheltuieli pentru că tendința de a întrece măsura și a goli portofelul este mare. În plan profesional se întrevăd oportunități de negociere a unor contracte și de îmbunătățire a situației financiare în viitor.

SCORPION: Interesul nativilor se reflectă în mare parte în zona financiară. Aici pot exista noi propuneri de creștere a veniturilor, oportunități de colaborare și asociere, însă sfatul nostru este ca deocamdată să-și impună niște restricții legate de cheltuieli și investiții. În weekend se recomandă mai multă liniște, relaxare, odihnă și plimbări în natură.

SĂGETĂTOR: Acești nativi vor simți că revin la viață și că totul începe să se lege, să funcționeze în jurul lor. Va fi o perioadă de conștientizări și nu este exclus ca nativii să excludă din viața lor tot ceea ce nu-i mai reprezintă, inclusiv persoane cu care nu mai rezonează. Este o perioadă bună ca nativii să facă o schimbare în ceea ce privește viața sentimentală.

CAPRICORN: Săptămâna începe cu oportunități legate de carieră, de ascensiunea profesională și șansele de a-și îmbunătăți imaginea sunt foarte mari. În plan sentimental se anunță momente intense alături de persoana iubită, iar cei singuri se pot arunca în aventuri acum. Se cere mai multă prudență și mai multă atenție acordate sănătății, în special odihnei și alimentației.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de vești bune și întâmplări îmbucurătoare în zona sentimentală. Nativii vor duce relația la alt nivel, o vor oficializa sau vor afla că vor deveni părinți. Pe de altă parte, este o perioadă bună să studieze, să afle lucruri noi care să-i ajute la locul de muncă sau în ascensiunea profesională.

PEȘTI: Este o perioadă bună pentru a rezolva conflictele din cuplu, pentru a discuta cu persoana iubită și a vedea care este soluția potrivită pentru a îmbunătăți comunicarea și legătura. Cei mai norocoși nativi vor duce relația la următorul nivel acum, iar cei singuri pot cunoaște o persoană într-o călătorie sau la un curs, seminar. Atenție la discuțiile cu membrii familiei care pot evolua într-o direcție tensionată!

Sursa