mamaplus

Patru zodii de femei rupte din rai. Sunt numai bune de pus pe rană!

-
//
30.07.2019

Unele femei au darul de a lumina o încăpere doar prin simpla lor prezenţă. Te copleşesc cu generozitatea şi bunătatea lor, iar în faţa lor te declari vrăjit. Aceste femei sunt iubite de toată lumea şi ar putea fi chiar îngeri sub acoperire.

mamaplus

Nativele Rac oferă iubire necondiţionată
Printre cele mai bune femei din zodiac se numără nativele din zodia Rac. Femeia Rac este o binecuvântare pentru toţi cei din jurul ei. Îndeplineşte cu succes orice rol - de mamă, de prietenă sau de soţie. În jurul ei domnesc pacea și armonia, e înţelegătoare şi mereu cu zâmbetul pe buze. Oricine poate apela la ea, iar ea îl va ajuta în cel mai scurt timp. Are nevoie de toată iubirea pe care o oferă şi merită ce e mai bun.

Fecioarele stabilesc armonia în viaţa celor dragi
Fecioara este singura din zodiac care poate prelua controlul în mijlocul unui dezastru. Îşi păstrează calmul şi este ca o călăuză pentru cei din jurul ei. Deşi pare autoritară, Fecioara doar este pragmatică şi găseşte soluţii atunci când toată lumea este depăşită de situaţie. În dragoste se dăruieşte total şi ridică pe oricine se află într-un impas. Firea ei calculată şi tolerantă este o binecuvântare pentru toţi cei din anturajul ei, care apelează la ea de fiecare dată.

Balanţele sunt învăluite de o aură magică
Femeia Balanţă atrage atenţia ca un magnet, nu doar prin frumuseţe, ci și prin blândeţea cu care a fost înzestrată. Se dedică total persoanelor din viaţa ei şi are principii de viaţă solide, de la care nu se abate. Îi este natural să fie în centrul atenţiei, dar nu pentru că îşi doreşte asta, ci pentru că are o aură plină de magie, care atrage pe toată lumea. E inteligentă şi nu-şi încalcă principiile bine definite. 

Nativele Capricorn sunt mentori spirituali
Femeia Capricorn pare rece, dar, odată ce ajungi să o cunoşti, vei vedea că se dedică trup şi suflet persoanelor de lângă ea. Este extrem de profundă şi cei dragi vin la ea pentru sfaturi. Se dedică familiei şi vrea să le ofere o viaţă cât mai bună celor dragi. Este o persoană spirituală şi ai putea crede că este trimisă din Rai pentru a-ţi arăta calea cea dreaptă. Dacă îi vei urma sfaturile, vei vedea viaţa cu alţi ochi şi vei ajunge la un nou nivel de iluminare spirituală.

Sursa