mamaplus

Top 3 cele mai apreciate și invidiate femei din zodiac

-
//
13.06.2019

Sunt câteva femei din zodiac deosebit de populare, descurcărețe și apreciate. Indiferent în ce domeniu lucrează, ele vor avea succes și un cerc larg de prieteni. Iată care sunt cele mai sociabile și seducătoare native din zodiacul european.

mamaplus

Femeile născute în zodia Taur au lipici!

Cochete, seducătoare și sociabile, femeile născute în Taur o au drept protectoare pe Venus, iar influența acestui astru le aduce numai noroc și dragoste. Bineînțeles că au și ele perioade mai dificile în viață, dar de fiecare dată se ridică mai sus, câștigă mai mult și recuperează tot ce au pierdut, mai ales dacă este vorba de dragoste. Femeile Taur au întotdeauna mai mulți admiratori și cele mai multe șanse în carieră, ceea ce atrage invidia colegelor mai puțin norocoase.

Nativele din Săgetător, puternice și atrăgătoare

Femeile din Săgetător se nasc sub protecția planetei Jupiter, supranumit astrul șanselor ceea ce le garantează un destin de succes, cu multe reușite și evenimente inedite, cu multe aventuri, pasiune și împliniri.

Chiar dacă întâmpină tot felul de obstacole și complicații, Săgetătoarele sunt bucuroase de provocări și le transformă în șanse. Niciodată nu se dau bătute și au o poftă de viață de invidiat, tocmai de aceea reușesc să treacă peste toate greutățile și atrag succesul de partea lor.

Balanțele, apreciate și iubite

Venus, micul benefic al zodiacului, le protejează pe nativele din Balanță și le ajută pas cu pas să obțină în viață ceea ce doresc. Poate că, uneori, își împlinesc mai târziu dorințele, poate că banii sau dragostea vin mai greu decât și-ar dori, dar vin la timpul potrivit pentru a le face viața frumoasă. Puține Balanțe sunt nefericite și numai pentru scurt timp.

Sunt energice, optimiste, vorbărețe și se implică în activități atât de diverse, încât au mereu viața plină. Nativele Balanțe sunt în top printre cele mai bune femei din zodiac, au mulți admiratori și mulți prieteni, dar poate mai puține prietene. Ele sunt apreciate în special de bărbați și în viața personală, și în carieră, și de multe ori invidiate de celelalte femei.

Sursa