mamaplus

Top 3 zodii care se despart în această vară

-
//
31.05.2019

Dragostea pluteşte în aer, dar nu pentru toţi nativii. În această vară câteva cupluri se vor destrăma. Fie cu acordul ambilor parteneri, fie cu multă dramă, suferinţă sau război. Trei zodii îşi vor încheia povestea de dragoste şi vor alege să meargă pe alt drum.

mamaplus

Taur

Nativii Taur şi-ar putea găsi sufletul pereche, dar s-ar putea să nu fie de altfel actualul partener. În cazul în care simţiţi că flacăra iubirii s-a stins, ar trebui să luaţi măsuri. Nu staţi într-o relaţie toxică ori pur şi simplu nefericită, din cauza obişnuinţei sau a altor factori. Căutaţi bucurie în altă parte, indiferent de circumstanţe sau de consecinţe. Fără frică, veţi găsi răspunsuri şi soluţii la un momentdat pentru toate problemele voastre. 

Fecioară

Nativii Fecioară au nevoie mare de o schimbare, iar aşa cum bine ştim, schimbarea începe cu noi. De la aspect, pasiuni, dorinţe, până la persoanele pe care le alegem să ne fie aproape. S-ar putea să deschideţi ochii şi să înţelegeţi că basmul vostru s-a încheiat demult, iar partenerul ideal v-a jucat pe la spate. Veţi suferi, dar vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Fără teamă, undeva acolo sigur veţi întâlni pe cineva care să merite încrederea voastră.

Capricorn

Nefericirea se abate asupra nativilor Capricorni, fie că îşi doresc sau nu. Trebuie să înţelegeţi că dragoste cu forţa nu se poate şi să acceptaţi adevărul. Este nesănătos pentru psihicul vostru să vă agăţaţi de o iluzie, iar în această vară veţi înţelege acest lucru. Gândiţi-vă mai mult la voi, la ce aşteptări aveţi şi la ce persoană vă doriţi alături întreaga viaţă. S-ar putea să fie foarte aproape, iar voi să aveţi ochii aţintiţi asupra cuiva care nu are aceleaşi sentimente. 

Sursa