mamaplus

Top 5 cele mai certărețe zodii. Te afli printre ele?

-
//
21.05.2019

Fiecare zodie are anumite particularități, pe care le poți recunoaște foarte ușor. Atunci când vine vorba despre cât de certărețe sunt zodiile, există mari surprize, la care nu s-ar aștepta cineva.

mamaplus

Cinci dintre cele 12 zodii conduc detașat acest top. Te afli printre ele?

1. Pentru că sunt niște maeștri atunci când vine vorba despre ceartă, nu trebuie niciodată să te cerți cu un Taur. Acesta va lupta până în pânzele albe pentru a-ți demonstra că are dreptate, chiar dacă acest lucru nu este valabil întotdeauna. Nativul din Taur va face tot posibilul ca să îți arate de ce este în stare, așa că va trebui să capitulezi și să te declari învins, dacă vrei să ai trai cu el în casă.

2. Este considerat cel mai intolerant din tot zodiacul. Scorpionul este extrem de răzbunpător și va ataca fără milă de fiecare dată când va avea nevoie și nu îi va păsa de cât de rău îți va răni sentimentele. Cu greu vei reuși să îl îmbunezi pe Scorpion, iar cea mai bună soluție este să te retragi și să îl lași să se liniștească, spre binele tău.

3. Chiar dacă nimeni nu s-ar aștepta să fie inclus în această listă, Vărsătorul face parte dintre cele mai certărețe zodii. Este foarte încăpățânat și ține la părerea sa până în pânzele albe.

4. Nici cu cei din zodia Peștilor nu trebuie să te cerți prea des, căci, în ciuda faptului că sunt foarte calmi, aceștia pot deveni extrem de certăreți și vor scoate toate armele pentru a te învinge și pentru a ceda.

5. Pe ultimul loc, dar nu cei din urmă, Leii reacționează extrem de dur atunci când ai chef să te cerți cu ei și nu țin cont aproape niciodată de argumentele tale și vor încerca să îți dovedească faptul că nu ai niciodată dreptate. Dacă ai impresia că va uita prea curând cearta cu tine, va avea grijă să se răzbune apoi și te va face să regreți.

Sursa