Îşi pot susţine minciunile până în pânzele albe. Dacă nu te privesc direct în ochi şi se înroşesc la faţă, înseamnă că nimic din ceea ce îţi spun nu este adevărat.

mamaplus

Scorpion

Un Scorpion întotdeauna investighează fiecare lucru cu ochiul unui maestru manipulator. Aceşti nativi pot crea o minciună atât de detaliată, tridimensională şi, eventual, susţinută de un alibi bine construit încât uneori ajung să o creadă şi ei. Dacă vrei să îi prinzi cu ceva, încearcă să fii atentă la gesturile pe care le fac când vorbesc şi la modul în care îşi fixează privirea. Dacă nu te privesc direct în ochi şi se înroşesc la faţă, înseamnă că nimic din ceea ce îţi spun nu este adevărat.

Gemeni

Îşi pot susţine minciunile atât de bine încât ar putea fi nominalizaţi la Oscar. Sunt atât de buni la manipulare încât îşi pot păcăli propria minte pentru a crede că afirmaţiile lor sunt adevărate. Dacă vrei să prinzi în flagrant un nativ Gemeni, trebuie să îl urmăreşti ca să afli ce ascunde.

Vărsător

Capacitatea lor de a citi instantaneu un străin îi face deosebit de eficienţi atunci când vor să ascundă adevărul. Sunt pur şi simplu fermecaţi de inventivitatea şi creativitatea lor. Ei preferă să se autocaracterizeze diferit, de la persoană la persoană, şi să îşi ascundă adevărata identitate, asta din cauza faptului că nu îndrăznesc să se afişeze exact aşa cum sunt. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lor, aşa că, dacă vrei să îi ai drept prieteni, petrece cât mai mult timp în compania lor.

Sursa