mamaplus

Zodii cu care să nu te căsătorești

-
//
16.08.2019

Influențele zodiilor se simt în comportamentul fiecărui nativ. Azi îți spunem cine sunt cei mai nepotriviți soți din zodiac și de ce ar trebui să te ferești de ei.

mamaplus

Bărbatul Berbec

Nu poate fi soțul perfect pentru că e extrem de încăpățânat și uneori are chiar accese de furie, care pot duce la agresivitate. De cele mai multe ori, bărbatul berbec are nevoie de o femeie pe care să o controleze îndeaproape.

Bărbatul Gemeni

Nu spune nimeni că e un soț rău, dar nici soț bun nu e… El e cel care fuge de responsabilități și preferă să lase tot greul în grija femeii. Pe el nu te poți baza atunci când vine vorba de lucruri serioase și, mai mult decât atât, te va exaspera cu glumele lui, majoritatea proaste.

Bărbatul Balanță

Un pierdevară. Cam așa l-am putea caracteriza pe bărbatul balanță. Deși are potențial să ajungă departe, el e o fire prea boemă, prea relaxată și prea nepăsătoare pentru a lua atitudine. Numai o femeie foarte puternică il poate aduce pe drumul cel bun, deși există și posibilitatea să se sperie și să fugă…

Bărbatul Capricorn

Crede că tot universul se raportează la el și se așteaptă ca soția să îi îndeplinească toate poftele, oricând are el chef. E un tip egocentrist și uneori e chiar leneș, însă știe cum să păstreze aparențele, pentru ca cei din jurul lui să creadă că muncește.

Bărbatul Vărsător

Are fire de artist neînțeles, așa că e greu să-ți construiești o viață alături de el. Dacă ar fi după gusturile lui, ați locui într-o rulotă pe o plajă pustie și nu ați face nimic concret toată ziua. E ca un adolescent, așa că e greu să-l convingi să muncească sau să fie serios.

Sursa