mamaplus

Inesa Voscoboinic, detalii despre maternitate: “Mă simt atât de împlinită și nu mă pot sătura de ea”

-
//
27.05.2019

Pe 15 mai, prezentatoarea TV a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță, căreia i-a ales numele Priya. Inesa a născut la o maternitate privată din Capitală, iar cei care i-au fost alături din prima clipă au fost soțul și sora sa. De când a devenit mamă, jurnalista trăiește emoții de nedescris, pe care ni le-a împărtășit și nouă.

mamaplus

Cum s-a schimbat viața voastră după apariția fetiței?

M-am adaptat foarte repede la noul stil de viață și încerc să profit de fiecare minut petrecut împreună. Mă simt atât de împlinită și nu mă pot sătura de ea.

Ce dificultăți ai întâlnit în primele zile după naștere?

Cred că cele mai dificile sunt acele câteva zile care urmează după naștere, când nu te-ai recuperat și mai simți dureri, iar bebe-ul trebuie îngrijit. Eu însă am mare noroc de sora mea, care a dormit alături de noi în maternitate și m-a ajutat în toate, având deja și o experiență în acest sens.

mamaplus

Cât de mult se implică soțul tău în activitățile cu bebe? Schimbă scutece?

Soțul este implicat în totalitate și se desparte cu greu de noi când pleacă la serviciu. Stă departe de scutece, dar asta pentru că încă nu a rămas cu ea în doi.

Ai apelat la o bonă sau la cineva care să te ajute?

Nu voi apela la serviciile unei bone în timpul apropiat, pentru că încă nu planific să revin la muncă. Nu sunt gata să mă despart de ea și nici să o las în grija altcuiva. Prea bine ne este împreună.

Sursa: Mamaplus.MD