mamaplus

Ionela Hadârca și-a felicitat mama cu un mesaj neobișnuit: „Azi face 70 de ani!”

-
//
19.03.2019

Mama Ionelei Hadârca este astăzi omagiată, iar cu acest prilej, actrița a felicitat-o într-un mod neobișnuit.

mamaplus

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, artista a publicat un mesaj interesant pe o rețea de socializare.

„Cică îi tristă bătrânețea. Da eu văd după maică-mea. Azi face 70 (pe mine m-a făcut la 45, mare risc). Deja se mișcă greu, anul trecut a luat doar locul 3 printre foștii campioni la tenis de masă din București. Cât era la Chișinău, împreună cu mătușa mea iubită (de 73), se plictiseau de moarte, pentru că nici într-un club nu mai aveau adversari. Mujicii se temeau de ele (și nu exagerez niciun pic), îi rupeau ca pe tuzici. Da-n Romania și-a găsit gașcă pe măsură, are antrenor, se ceartă, se împacă, dar țopăie câte 4 ceasuri pe zi. Așa-i când ești rămolit.. numa 4 poți. 

Vloggerița n-a renunțat la umor, iar mesajul este total diferit de cele tradiționale.

„Mental tot cam frânează damu. Franceza și italiana le-a învățat online, da engleza i se dă mai greu și se gruzește. De asta pentru “gimnastica” minții învață pe de rost câte o poezie pe zi. Ar fi suportabil, dacă nu ne-ar recita periodic câte 218 elegii de-a lui Stănescu. În ogradă, ea și încă alte 2 entuziaste și-au împărțit grădina pe sectoare, au competiție-ale cui flori îs mai frumoase. Ies seara în hălățele și le udă cu furtunul. Când sunt baieții mei acasă, îi udă și pe dânșii. Asta mai înghit eu, dar pe la bătute nu le dau voie împreună, fincă ea sare mai sus și mi-i complexează. Tot de lene, că îi era lehamite să-și caute veșnic ochelarii, a gasit pe net nuș-ce exerciții pentru ochi și și-a refăcut total vederea. Îi zic -macar îmbrobode-te, că nu se cade așa. Nu ascultă. În schimb nu bea, măcar viciul ăsta nu-l are. E dependentă de volan și zice că nicio plăcere n-o schimbă pe șofat. Eu aș lumina-o, da tata zice să nu mă bag. Uneori prin reportajele din Moldova aud formulări de genul: “o bătrână de 60 de ani dintr-un sector al capitalei...” și mă uit eu la reporterița “tânără” cu bucle de nănașă, cu machiaj ostenit, privire stinsă și vorbire împiedicată și mă gândesc: “ei, dacă zici...” Apu, Marusică, nu știu eu cum îi cu bătrânețea asta, ca ție, din tot ce te-ai apucat în viață, mătincă numa asta nu-ți reușește. Da d-amu ține-o tot așa înainte, nu te-om mai reeduca amu. Las’ că la 100 îi relua tat pe curat. Și bine, recunosc- bebelușii dorm mai bine înfășați”, a scris actrița pe o rețea de socializare.

Ionela Hadârca a devenit cunoscută cu ajutorul filmulețelor ei umoristice, în care prezintă situații interesante din viață.