mamaplus

Kanye West i-a interzis fiicei sale să se machieze

-
//
17.09.2019

Chiar dacă Kim Kardashian nu este de acord cu interdicția impusă de Kanye, se pare că nu are încotro și trebuie să o determine definitiv pe fiica sa, North West să nu mai poarte machiaj.

Kim Kardashian a dezvăluit într-un interviu acordat E!News cât de rigid este Kanye West și faptul că i-a interzis fiicei sale în vârstă de 6 ani, North West, să mai poarte machiaj.

„Ea adoră machiajul, însă tatăl ei nu o mai lasă să se machieze. Eu am lăsat-o să poarte un pic de ruj roșu pe buze de Crăciun și o mai las să se machieze din când în când. Eu o las, dacă poartă o rochie neagră, chiar și să folosească ruj negru”, spune Kim.

North West a fost văzută purtând machiaj în numeroase rânduri: a avut ruj roșu pe buze la petrecerea de Crăciun organizată de familia Kardashian, a fost machiată cu eyeliner orange la emisiune SNL și chiar a apărut machiată pe coperta revistei Beauty Inc.

Obsesia lui North pentru produsele cosmetice și cele de machiaj nu este nouă, Kim dezvăluind anterior că a fost nevoită să își mituiască fiica cu rujuri numai pentru a o determina să iasă din casă împreună cu ea. „Deci, acum am probleme din acest motiv”, a mai spus Kim. „Noua regulă este complet fără machiaj”.

Ar fi interesant de știut ce părere are Kanye West despre faptul că North obișnuiește să împrumute și gențile și accesoriile de mii de euro ale mamei sale.

Sursa