mamaplus

Kate Middleton este însărcinată! Zvonurile au fost confirmate

-
//
18.09.2019

Prințesa Charlotte a dat o mare veste chiar în prima ei săptămână de școală: mama sa, Kate Middleton este din nou însărcinată! Aceasta a fost auzită spunându-le colegilor ei că va fi din nou soră mai mare.

mamaplus

Potrivit unei surse regale, citate de New Idea, Charlotte „a lăsat vrabia să zboare”, aceasta spunând tuturor că „mami are o altă fetiță”.

„Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată”, a afirmat sursa citată.

„A fost o adevărată bombă lansată în prima ei săptămână de școală”, a spus aceeași sursă, care a precizat că mica prințesă era extrem de încântată de faptul că va avea o surioară.

Vorbele fiicei Prințului William confirmă astfel zvonurile apărute săptămâna trecută, conform cărora Ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată.

Kate a fost văzută, la lansarea celei de-a treia grădini Back to Nature, punându-și deseori mâna pe burtă. De asemenea, sub rochia ducesei se putea observa o mică umflătură, chiar sub centură.

Totuși, până în prezent, Palatul Kensington nu a confirmat vestea.

Sursa