mamaplus

La 69 de ani, Richard Gere are un copil de câteva luni

-
//
20.08.2019

Actorul Richard Gere şi soţia sa, publicista spaniolă Alejandra Silva (36 de ani), se simt binecuvântaţi de când au devenit părinţi. De aceea, starul nu mai ţine cont de cum arată și a cam pus pe el câteva kilograme bune în plus.

mamaplus

Richard şi-a dus recent bebeluşul şi soţia mult mai tânără în vacanţă în Toscana, Italia. Paparazzi i-au surprins în timp ce se aflau la plajă.

Gere este un soţ şi un tată foarte grijuliu. El a cărat toate bagajele, în timp ce soţia sa a mers pe lângă el cu mâinile goale. Tot el l-a ţinut în braţe mai tot timpul pe micuţul Alexander, pe care îl adoră. Schimbă scutecele bebeluşului şi îl alintă mereu.

Richard Gere mai are un fiu, Homer James Jigme, 19 ani, din căsnicia cu Carey Lowell. Richard Gere şi Alejandra Silva s-au căsătorit la 6 mai 2018. Actorul a mai fost căsătorit, din 1991 până în 1995, cu fotomodelul Cindy Crawford şi cu fotomodelul Carey Lowell, între anii  2002 şi 2016. Alejandra este fiica unui fost vicepreşedinte de la clubul de fotbal Real Madrid şi a făcut studii la Leweston School din Dorset. 

Sursa