mamaplus

La Carousel se topesc prețurile!

-
//
23.07.2019

Carousel, locul în care fericirea se simte ca la ea acasă, iar amintirea copilăriei dă târcoale ori de câte ori cineva ia în mână o jucărie, a emis pentru data de 22 iulie - 11 august, cod galben de reduceri la toată gama de jocuri, jucării și cărți. O mare surpriză este faptul că pe lângă produsele de sezon, sub influența temperaturilor toride cad și prețurile produselor de mare interes elaborate de către brandurile cunoscute, precum Janod sau Djeco.

mamaplus

Un prim produs care ne-a provocat interes prin multitudinea de culori pe care o are, dar și prin faptul că este 100% biodegradabil, este mozaicul din pufuleți de la PlayMais. Activitatea de confecționare a mozaicului Playmais reprezintă oportunitatea perfectă de petrecere a timpului liber împreună cu familia.

mamaplus

O altă activitate ce are drept scop principal reprezentarea cât mai exactă a realității este jocul cu figurinele de la Papo. Fiind pictate manual, acestea nu lasă loc de interpretări, iar aportul educațional pe care-l oferă se face repede resimțit.

mamaplus

Desigur că în lista cu activități utile și plăcute pentru cei mici nu puteau lipsi constructoarele Mic-O-Mic. Fiind inspirate și acestea din realitate, jucăriile Mic-O-Mic îmbină în sine forme bine definite, cromatică plăcută, detalii tehnice și finisaj deosebit al pieselor. Este o activitate minunată, fiindcă prin joacă și distracție picii se vor putea familiariza cu activitățile și termenii tehnici.

mamaplus

Un alt hit al sezonului de vară, de care nu ne putem lipsi, sunt jucăriile de plajă de la Spielstabil. Confecționate din materiale de înaltă calitate indestructibil și testate pentru siguranța copiilor, lopățelele și căldărușele elaborate după un design aparte, devin în scurt timp promotorul indispensabil al unei distracții și al unui joc pe cinste.

mamaplus

Tot din seria de jucării pentru plajă sau curte mai găsiți în Carousel stropitori de la Janod sau jocuri de familie de la Djeco.

mamaplus
mamaplus

Desigur că din listă nu pot lipsi cărțile care prezintă lumea vegetației Pământului într-un limbaj accesibil și ușor de înțeles celor mici, ce în paralel scot în evidență problemele actuale cu care se confruntă întreaga omenire. În acest sens, veți fortifica în copil instinctul de protecție și responsabilitate față de mediu. Totodată, știind că cititul e cam plicticos pentru cei mici, puteți capta atenția acestora prin combinarea cu jocurile experiment de la 4M. Văzând cum poate crește o plantă, aceștia vor fi entuziasmați și inspirați de magia pe care o oferă natura.

mamaplus

Încheiem lista noastră de activități de vară cu produsele de la Bresser. Având o colaborare cu National Geographic, aceștia au creat lucruri numai bune pentru descoperirea lumii, iar așa cum curiozitatea la copii este la ordinea zilei, aceste instrumente sunt un must have.

mamaplus

În final, este de datoria noastră să vă reamintim faptul că, dacă mergeți în perioada 22 iulie - 11 august, veți prinde și ciclonul galben de reduceri de până la 30%. Sunteți așteptați cu mare drag la Carousel, strada Mihai Eminescu, 25/1!

Carousel, nu e doar un magazin, ci o lume a jucăriilor, cărților și cadourilor.  O călătorie de vis pentru copii și, de ce nu, o mașină a timpului pentru părinți.

Adresa: Moldova, Chishinau, str. M. Eminescu 24
Telefon: (+373 22) 011 022
Facebook