mamaplus

La Ciocana vor fi deschise două spaţii de agrement complet amenajate

-
//
13.08.2019

Spaţiile de agrement din strada Maria Drăgan şi de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 29, aflate în proces de renovare, vor fi date în exploatare la finele lunii august.

mamaplus

Reabilitarea scuarului din strada Maria Drăgan presupune valorificarea unui spaţiu de 1,2 hectare, cu vedere panoramică asupra oraşului. Aici a fost instalată o balustradă pe o lungime de două sute metri. Sunt amenajate spaţii verzi, zonă pietonală, precum şi mobilier urban. De asemenea, vor fi instalate terenuri de joacă, dar şi trei lunete terestre de observare.

În scuarul de pe bd. Mircea cel Bătrân, nr. 29, au fost delimitate aleile pietonale şi în prezent se lucrează la aplicarea pavajului. Reabilitarea zonei presupune, de asemenea, instalarea iluminatului public decorativ şi a mobilierului urban. Va fi şi un teren de joacă pentru copii.

Amenajarea scuarului de pe bd. Mircea cel Bătrân, 29, dar şi a celui din str. Maria Drăgan, a fost decisă de locuitorii sectorului Ciocana, în urma unui sondaj desfăşurat online. După ce vor fi date în exploatare, spaţiile vor fi îngrijite de pretura de sector şi întreprinderile municipale.

Sursa: adevarul.ro