mamaplus

Meghan Markle, criticată dur de sora ei după ce a născut

-
//
13.05.2019

Milioane de oameni din Marea Britanie și nu numai s-au bucurat de venirea pe lume a primului copil al lui Meghan Markle și Prințului Harry, iar pozele i-au topit pe toți. Pe de altă parte, tatăl lui Meghan Markle, Thomas, se bucură de eveniment, dar în același timp se simte lăsat pe dinafară, potrivit Mirror.

mamaplus

Familia din partea ducesei de Sussex e foarte fericită pentru ea, dar simte că Thomas a fost neîndreptățit că nu a fost invitat la sărbătoarea dată în cinstea noului membru al familiei, spune Samantha, sora lui Meghan.

E trist. Ar fi trebuit și fie implicat. Excluderea aceasta e ca un pumnal în inima lui”, a mai spus Samantha.

Meghan Markle a născut la începutul săptămânii trecute un băiețel. Numele copilului este Archie Harrison Mountbatten-Windsor și au apărut deja primele fotografii cu el și părinții săi.

Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, spunea Prințul Harry la scurt timp după nașterea fiului său.

Este magic. Este incredibil. Era un vis pentru mine, așa că ultimele zile au fost foarte speciale. Am cei mai grozavi băieți din lume, așa că sunt foarte fericită. Este foarte drăguț, foarte calm”, a spus și Meghan după ce a devenit mamă.

Sursa