mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să se mute în Africa

-
//
23.04.2019

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea muta o perioadă mai lungă în Africa după nașterea primului lor copil, așteptată la finalul lunii aprilie, potrivit unor surse care au vorbit cu jurnaliștii de la The Sunday Times.  

mamaplus

Cuplul regal ar putea să se mute în străinătate, cel mai probabil în Africa, timp de doi sau trei ani, ca parte a unui rol internațional important, informează CNN.

Potrivit sursei care a vorbit cu presa britanică, de toate detaliile plecării se ocupă Sir David Manning, fostul ambasador al Marii Britanii în SUA, şi  Lord Geidt, fostul secretar al Reginei. 

Discuţiile sunt în stadiu incipient, iar cel mai probabil planul ca ducii de Sussex să plece în Africa va fi pus în aplicare anul viitor.

Propunerea ca Meghan Markle și Prințul Harry să plece a venit din partea fostului ambasador al Marii Britanii și are ca scop susținerea Commonwealth-ului și implicarea în mai multe activităţi caritabile.

Palatul Buckingham nu a negat informaţiile apărute în presă, iar o sursă apropiată familiei regale a precizat că momentan nu a fost luată o decizie privind viitoarele roluri ale cuplului regal. De asemenea, sursa a declarat pentru CNN că Prințul William l-ar susține pe fratele său, așa cum a făcut-o întotdeauna. 

Este cunoscut faptul că Meghan Markle și Prințul Harry sunt foarte ataşaţi de Africa, locul în care și-au petrecut prima lor vacanţă. Totodată, Prinţul Harry a călătorit deseori în ţări africane şi a petrecut un an sabatic în Lesotho. 

Sursa