mamaplus

Motivul pentru care Julia Roberts le-a interzis copiilor săi să folosească reţelele de socializare online

-
//
28.03.2019

Actriţa americană Julia Roberts le-a interzis copiilor săi să folosească reţelele de socializare online, deoarece nu doreşte ca aceştia să fie afectaţi de "presiunile vieţii moderne".

mamaplus

Julia Roberts, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre rolul de părinte şi a mărturisit că este destul de severă cu copiii ei, cărora le-a interzis să folosească reţelele sociale şi le-a limitat timpul petrecut în faţa televizorului. 

Actriţa americană a declarat, într-un interviu pentru The Sun, că le-a interzis celor trei copii ai ei, aflaţi la vârsta adolescenţei, să folosească reţelele de socializare, dar şi să petreacă prea mult timp în faţa televizorului, pentru a nu-i supune „presiunii vieţii moderne“. 

mamaplus

Julia Roberts s-a descris ca fiind o mamă strictă şi a afirmat că impunerea unor limite pentru copii este importantă. Cu toate acestea, ea susţine că nu îşi pedepseşte copii, ci preferă să aibă discuţii cu aceştia.

„Am trei copii mici, aşa că sunt destul de atentă cu privire la ce urmăresc la TV. Este interesant să încerci să creşti copii în ziua de azi, pentru că totul este foarte nou: presiunile, resursele, capacitatea de avea lumea în mâinile tale. Încerc să-i ţin departe de reţelele de socializare, pentru că nu înţeleg de ce ar avea nevoie de ele în acest moment“, a declarat actriţa.   

Din 2002 cu cameramanul american Daniel Moder şi au împreună trei copii: gemenii Hazel şi Finn, în vârstă de 14 ani şi Henry, în vârstă de 11 ani.  

 

mamaplus
mamaplus