Natalia Morari, Alla Donțu și alte vedete te vor deservi pentru o cauză nobilă

Natalia Morari, Alla Donțu și alte vedete te vor deservi pentru o cauză nobilă

-
//
10.05.2018

Mai multe persoane publice vor fi chelneri și barmeni pentru o zi. Așa că, dacă-ți dorești să-ți aducă cafeaua Natalia Morari, Alla Donțu sau altă vedetă și să faci o faptă bună, vino pe 12 mai la Propaganda, unde se va desfășura "Dream Makers’s Night".

Natalia Morari, Alla Donțu și alte vedete te vor deservi pentru o cauză nobilă

Vor participa:

Chelneri

  • Natalia Morari
  • Rodica Tataru
  • Vadim Pistrinciuc

Barmeni

  • Alla Dontu
  • Vlad Kulminski

Table fee - 100 lei

Acești bani, dar și toate tipsurile vor merge pentru susținerea tinerei pictorițe Nina Plăcintă.

Nina are 13 ani, locuiește în com. Bobeica, r-ul Hîncești. Aceasta face parte dintr-o familie monoparentală, formată din mama, o soră geamănă și un frate.

Este o familie vulnerabilă, mama lucrează la grădinița din comună în calitate de dădacă cu un salariu de 1500 lei lunar. Acesta este unicul venit al familiei.

Nina este foarte talentată și iubește extrem de mult să picteze. Și-a manifestat interesul față de pictură de cît era foarte micuță, de aceea în clasa a 4-a mama a hotărât să o înscrie la ore particulare de pictură organizate în școala din comună. Acestea costă 130 lei/lunar + toate ustensilele necesare pentru lecții. Aceste cheltuieli ar putea fi nesemnificative pentru o familie cu un venit decent, însă pentru această familie este foarte dificil să achite lunar această sumă.

Fetița a luat locul 1 la Concursul raional a Tinerelor talente și a participat la alte concursuri locale/ municipale ocupând diverse locuri. Visează să devină o mare pictoriță și cu siguranță îi va reuși dacă va primi susținerea noastră.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook a evenimentului!