mamaplus

Natalia Morari, despre Chiril Lucinschi: „Știam că are patru copii, ştiam că mă va acuza societatea, dar ne-am asumat decizia”

-
//
06.02.2019

Într-un interviu acordat pentru revista Red by Rodica Ciorănică, Natalia Morari a vorbit despre relația sa cu Chiril Lucinschi.

mamaplus

“Știi, relația dintre noi a trecut prin tot felul de perioade, inclusiv etape atât de grele încât cred că puține cupluri ar fi putut face faţă. Da, ştiam că are patru copii, ştiam că mă va acuza societatea, dar ne-am asumat decizia şi am stat împreună ceva ani, am luptat, ba chiar ne-am şi despărțit, pentru că am înțeles că această relație nu are continuitate și nu este corectă. Eu spun acum lucruri pentru care multe femei o să mă judece, dar aşa se întâmplă când te îndrăgostești de cineva de care nu trebuie să te îndrăgostești. Doar că din acel moment, decizia nu-ți mai aparține. Iar când am înţeles că e o dragoste fără continuitate, noi ne-am despărțit și el a luat anumite decizii.

Suntem încă în faza “It’s complicated”. Nici acum nu pot afirma că eu şi Chiril suntem într-o relație. Probabil, suntem în punctul în care fiecare urmează să decidă dacă poate trăi fără relația asta. Dacă vom înțelege, separat, că nu putem fără ea, probabil vom reveni”, a menționat jurnalista.

Citește interviul integral pe redbyrc.md