mamaplus

O britanică îi recomandă fiicei sale de 14 ani să-și facă operații estetice pentru a răzbate în viață

-
//
07.08.2019

O femeie din Marea Britanie, mamă a trei copii, vrea să-și supună fiica mai multor operații estetice, pe motiv că trebuie să ajungă o celebritate, iar oamenii urâți nu răzbat în viață.

mamaplus

Carla Bellucci are 37 de ani, locuiește în Borehamwood, Marea Britanie și are trei copii: Tamisha, în vârstă de 14 ani, și băieții Jermaine și Jaynden.

„Tanisha nu e tocmai una dintre cele mai studioase fete, așa că nu prea-mi pasă de educația ei, spre deosebire de cea a băieților mei. Va trebui să se bazeze pe aspectul ei vizic pentru a răzbate în viață, așa că trebuie să arate perfect! În zilele noastre, oamenii urâți nu ajung departe în viață. Acum, ei îi place foarte mult lookul lui Kim Kardashian, cu posteriorul bombat, sânii mari și buzele voluptoase. Dacă vrea să fie un influencer de succes, un star de televiziune, va trebui să arate cum trebuie. Evident că e nevoie de intervenții estetice. E frumoasă, dar operația o va face și mai frumoasă!”, a spus Carla.

Ea mai crede că fiica ei are nevoie mai ales de o intervenție la nivelul posteriorului, care e „foarte plat”. Femeia e constientă de riscurile unei astfel de intervenții, dar consideră că „aspectul fizic e singurul care contează”.

Carla Bellucci deja a deschis un cont în care strânge bani pentru operațiile estetice pe care le va face Tamisha. Pe de altă parte, admite că va mai încerca să păcălească sistemul public de sănătate, pentru a primi bani în plus de care are nevoie pentru intervențiile estetice.

Tamisha abia așteaptă să mai crească, pentru a se putea opera. Deja de la 16 ani vrea să-și pună botox, iar la 18 să-și mărească sânii.

 

mamaplus

Fata spune că vrea să fie exact ca mama ei și că-și dorește să ajungă la emisiunea „Love Island” („Insula Iubirii”): „Știu ce vreau și voi găsi cea mai bună metodă să reușesc. Nu mi-e teamă de operație. Și mama s-a operat și acum e bine”.

Sursa