mamaplus

O copilă din Călărași, bătută crunt de tutorele său

-
//
09.09.2019

Fetița în vârstă de 6 ai este originară din satul Bravicea, raionul Călărași, iar pentru că mama sa se află la muncă peste hotare, se află acum sub tutela unei femei care se comportă destul de agresiv cu ea.

mamaplus

Imaginile șocante au fost filmate de sora sa mai mare care i le-a transmis mamei lor, aflată la muncă peste hotare. Cea din urmă le-a publicat pe o rețea de socializare.

Din imaginile filmate se aude cum fetița plânge, în timp ce femeia strigă la ea. Mama fetei, aflată peste hotare, a spus că a primit aseară imaginile de la fiica mai mare și imediat a încercat să o contacteze pe femeia în grija căreia și-a lăsat copii.

Mama fetelor a povestit că le-a lăsat sub tutela unei familii din localitate acum un an, timp în care acestea au fost bătute de mai multe ori, însă, pentru că le era frică, nu au suflat nicio vorbă.

Ea mai spune că în unele zile fetele erau ținute și fără mâncare. Drept urmare, femeia a sunat la poliție, iar oamenii legii au luat fetele și le-au dus la un centru de plasament din Călărași.

Sursa