mamaplus.md

O cunoscută bloggeriță de la noi va deveni mămică

-
//
16.01.2019

Bloggerița de la noi, Mariana Stîngaci, care este stabilită cu traiul în România, este în așteptarea celui de-al doilea copil. Pe Instagramul acesteia au fost publicate mai multe fotografii pe care ți-i mai mare dragul să le admiri.

mamaplus.md

Chiar dacă se află în al doilea trimestru de sarcină, silueta tinerei mămici arată impecabil. Doar burtica proeminentă o dă de gol că e însărcinată.

Deseori, Mariana se împarte cu experiența sa despre maternitate cu urmăritorii săi. Recent, aceasta a scris despre sentimentul de vinovăție pe care-l simt mamele cu mai mult de un copil.

“23 weeks 🤰🏻// O concluzie de-a mea din ultima vreme este ca, odata cu intrarea in scena a celui de-al doilea copil, multe mame au un sentiment de vinovatie fata de copilul mai mare, deoarece nu le mai pot acorda aceaiasi atentie ca inainte. Eu insa, de pe acum simt exact invers, adica momentele in care intru in conexiune cu bebe din burtica, in care sunt atenta la miscarile ei, in care ii vorbesc sau ii cant sunt practic inexistente 😅 Voi cum ati reusit sa va “impartiti” intre copilul mai mare si cel mic?”

mamaplus.md

Îi dorim Marianei multă sănătate și naștere ușoară!

Sursa: Mamaplus.MD