O fetiță de 10 ani, care s-a născut fără mâini, a devenit câștigătoarea unui concurs de caligrafie

O fetiță de 10 ani, care s-a născut fără mâini, a devenit câștigătoarea unui concurs de caligrafie

O fetiță în vârstă de zece ani a reușit să impresioneze o lume întreagă, grație puterii sale. S-a născut fără mâini, dar asta n-a împiedicat-o să învețe să scrie. Astfel, după ani de zile de repetiții, ea a reușit să câștige un concurs național de scris în Maryland, scrie a1.ro.

Sara Hinesley a reușit să câștige premiul Nicholas Maxim 2019, un premiu acordat la un concurs național de scris. 

În ciuda faptului că acest concurs este organizat special pentru copii cu dizabilităţi care reuşesc să performeze dincolo de problemele cu care se confruntă, Sara, care nu mai are antebrațe, se consideră un copil capabil să facă tot ce face un copil normal. 

Atitudinea pozitivă și munca i-au adus acum, acesteia, premiul cel mare. Sara a învățat să țină stiloul cu ajutorul braţelor şi scrie incredibil de frumos, dovadă fiind și premiul pe care l-a obținut. 

Ea a câștigat 500 de dolari și își dorește ca toți copiii cu dizabilități să îi urmeze exemplul și să nu renunțe la visul de a duce o viață normală. 

„Nu mi se pare deloc greu, am exersat mult acasă. Sunt mândră de acest premiu şi îmi doresc ca toţi cei ca mine să performeze în tot ceea ce fac”, a mărturisit micuța, potrivit sursei citate. 

Sursa: publika.md