O fetiță de 5 ani a cucerit lumea cu părul ei superb. Vezi câteva fotografii impresionante

-
//
15.04.2019

Are doar 5 ani și o podoabă capilară impresionantă. Este vorba despre micuța Mia Aflalo, originară din Tel Aviv. Faceți cunoștință cu această mică prințesă!

mamaplus

La vârsta ei deja a devenit vedetă pe internet, a pozat pentru site-ul ediției britanice a revistei Vogue și are aproximativ 55 de mii de admiratori pe rețelele de socializare.

Cu părul său negru, bogat și strălucitor care îi cade în bucle pe umeri, cu ochii verzi și un zâmbet deosebit, ea a fost numită o „păpușă vie” de către admiratorii săi.

Fetița are și un stilist personal, Sagi Dahari. Hair stylist-ul israelian a povestit că i-a fost ușor să lucreze cu Mia, întrucât ea nu este pretențioasă și așteaptă răbdătoare o nouă coafură.

Dahari spune că fata are un păr foarte ușor de pieptănat și coafat, de parcă „acum s-ar fi filmat într-o publicitate despre șampon”.

Impresionat de copilă, Sagi Dahari a numit-o „Prințesa Mia”.

Potrivit stilistului, Sagi Dahari, coafurile Miei sunt inspirate de vedete – una dintre acestea a fost comparată de Dahari cu Jennifer Lopez și poate fi admirată într-un cadru în care Mia bea o băutură răcoritoare.

În timp ce unii oameni au rămas uimiți de frumusețea copilei, alții au atenționat părinții să nu o expună lumii mondene, pentru că este prea mică și ar fi riscant.

„Ar trebui să încetați să o expuneți lumii și să o protejați. Nu sunt doar prietenii pe care doriți să îi impresionați pe Instagram, sunt și oameni răi de pretutindeni. Vă puneți în pericol viața, precum și sănătatea psihologică a copilului”, scrie un urmăritor al fetei.