mamaplus

O fetiță de trei ani s-a ales cu răni groaznice la picioare după ce a stat încălțată cu sandale de cauciuc

-
//
15.08.2019

O mamă îngrozită susține că pe picioarele fiicei sale în vârstă de trei ani au apărut răni mari după ce a purtat o pereche de sandale din cauciuc pentru doar 10 minute.

mamaplus

Micuța Poppy Hallett nu a putut să meargă timp de două sau trei săptămâni după ce a încălțat pantofii, susține mama ei Vikki, potrivit Daily Mail.

Tânăra de 35 de ani, din Bransholme, Hull, spune că fiica ei este atât de speriată de experiență încât se teme de fiecare dată când vede o pereche similară într-un magazin.

Ea a spus pentru Daily Mail: „Când am încălțat-o, nici măcar nu era cald. A fost o zi frumoasă și le-a purtat doar în casă. Le-a încălțat doar zece minute. În acel timp am observat că a început să curgă sânge, așa că le-am luat imediat din picioarele ei. Când am descălțat-o, nu a putut să meargă pe picioare în mod corespunzător timp de aproximativ două sau trei săptămâni și a rămas doar așezată, așa că trebuie să fi avut dureri.”

De atunci aplică Sudocrem și aloe vera hidratant.

Povestea ei vine după ce un baiat de doi ani a fost lăsat cu răni sângerânde după ce a purtat o pereche de sandale din cauciuc.

Holly Marie Wright a găsit sângele scurgându-se de pe încălțămintea fiului ei Kaiden.

Copilul de doi ani a izbucnit în lacrimi de durere, în timp ce a făcut o scurtă călătorie dus-întors până la un magazin din apropierea casei lor din Birmingham.

Marie-Wright, 21 de ani, a spus: „El era în agonie, picioarele i s-au umflat. Picioarele lui sunt încă umflate și acum și va avea cicatrici. Sunt revoltată. Sunt încălțări pentru copii, nu ar trebui să facă asta. Am cumpărat sandalele pentru băiețelul meu pentru picioarele lui, ca să respire. Nu mă așteptam să se întâmple asta.”

Sursa