mamaplus

O fetiţă a murit după ce a mâncat o îngheţată

-
//
20.02.2019

O fetiță de 9 ani, care se afla în vacanță cu părinții ei în regiunea Costa del Sol din Spania, a murit după ce a mâncat o înghețată. Aceasta era alergică la alune și lapte și, cel mai probabil, a intrat în șoc anafilactic deoarece a suferit o reacție alergică severă.

 

mamaplus

A fost transportată în stare critică la spital, unde medicii nu au mai putut să o salveze. Eleva era cazată, împreună cu părinții ei, la un hotel din localitatea spaniolă Mijas. Fetița a început să se simtă rău, vineri, după ce a mâncat înghețată. Copila, care era alergică la alune și lapte, a fost transportată de urgență la un spital din apropiere de Marbella și, ulterior, a fost transferată în stare critică la spitalul de Pediatrie din Malaga, scrie Daily Mail.

Starea ei de sănătate s-a agravat, iar luni fetița a murit. Medicii legiști au realizat necropsia trupului copilei, însă rezultatele nu au fost făcute publice, potrivit legislației spaniole.

Alte investigații vor fi desfășurate la Institutul de Toxicologie din Sevilia pentru a se stabili dacă reacția alergică la înghețata pe care a mâncat-o i-a provocat moartea.

Sursa: publika.md