mamaplus.md

O mamă a cumpărat copiilor ciocolată, apoi i-a ucis

-
//
25.01.2019

Caz șocant! O femeie din Rusia le-a oferit copiilor ei ultima ciocolată și apoi i-a ucis cu sânge rece. Elena Karimova, o mamă în vârstă de 27 de ani, a intrat într-o benzinărie, a cumpărat ciocolată și combustibil, și-a alimentat mașina și apoi a plecat. Nimeni însă nu a știut ce va urma.

mamaplus.md

Femeia este primul suspect în uciderea celor doi copii, Khadiza de 4 ani și Suleiman de 2 ani, primele investigații scoțând la iveală faptul că i-a strangulat întâi, după care le-a dat foc. O variantă plauzibilă pe care anchetatorii o iau în calcul este aceea că femeia, speriată de faptul că flăcările și fumul ar putea atrage atenția, a aruncat apă peste cadavrele copiilor, i-a pus într-o valiză și i-a ascuns în portbagajul mașinii. A doua zi, ea ar fi dus cadavrele micuților într-o clădire pustie de la marginea unei păduri, în zona Nizhny Novgorod din vestul Rusiei, unde a reaprins focul, ducând la bun sfârșit planul macabru.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului și au stins focul care cuprinse întreaga clădire, au dat peste trupurile carbonizate ale micuților, însă au crezut că sunt lesurile unor câini.

„Erau în poziții nenaturale, semn că au fost transportați într-o valiză. Corpurile erau atât de contorsionate și de distruse, încât numai un picior rămăsese intact, motiv pentru care identificarea lor a fost atât de dificilă.”

Femeia a recunoscut că și-a omorât copiii, spunând că regretă gestul și că nu își dă seama cum a ajuns în punctul de a comite o astfel de atrocitate.

„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu îmi imaginez cum am putut să ajung să fac așa ceva. Am locuit cu soțul meu, după care am divorțat și mi-a fost dificil să îmi cresc singură copiii.”

În ciuda faptului că a invocat greutățile financiare, mama criminală deținea o afacere, contul ei de Instagram fiind urmărit de 27 000 de persoane, pleca des în vacanțe în străinătate și își permitea să închirieze lunar o mașină pentru care plătea 470 Euro.

Părinții Elenei Karimova refuză să creadă că fiica lor a putut săvârși o astfel de faptă. 

„Nu credem așa ceva. Ea este cea mai iubitoare mamă din lume. Cum să își omoare proprii copii? Nu știm ce s-a întâmplat, însă nu credem că aceste corpuri aparțin copiilor ei.”

În urmă cu doar două săptămâni, micuța Khadizha împlinise 4 ani, iar mama ei îi scrisese în felicitare: „Ești sufletul meu, micuța mea dragă, fiica pe care am așteptat-o de multă vreme. Ești cea pentru care trăiesc. Copia mea.”

Sursa: qbebe.ro