mamaplus

O studentă din Moldova s-a stins din viață într-un spital din Galați

-
//
02.04.2019

Poliţia din Galaţi face cercetări după ce o studentă de 20 de ani, din Republica Moldova, a murit în urma unei petreceri dintr-un club din Galaţi. Fata a ajuns la spital intoxicată cu alcool şi o substanţă necunoscută, transmite mediafax.ro

mamaplus

Studenta din Republica Moldova a murit, luni, la un spital din Galaţi, unde a fost dusă după ce a mers la o petrecere într-un club. Medicii au stabilit că înainte de a muri, a consumat foarte mult alcool şi o substanţă necunoscută.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a şti care este natura substanţei care i-a provocat moartea studentei.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, a declarat, pentru corespodnentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.