mamaplus.md

OrheiLand-ul se pregătește de lansarea celui mai mare Târg de Crăciun

-
//
14.12.2018

Lucrările de amenajare a celui mai grandios Târg de Crăciun din ţară, care va avea loc la ”OrheiLand”, sunt pe ultima sută de metri.

Toți oaspeții Târgului vor avea parte de multe surprize, dau asigurări organizatorii, și se vor simți ca într-o adevărată poveste de iarnă, a cărei magie se va așterne peste orașul Orhei. Cea mai bună noutate este accesul gratuit pentru copii și pentru maturi la toate atracțiile disponibile la Târg, care a devenit deja o tradiție la Orhei. 
 
Vedeta Târgului va fi un Pom de Crăciun de 20 de metri înălțime, iar vizitatorii vor fi întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase luminițe de sărbătoare. La Târg oaspeții vor putea să-și cumpere la preț redus tot felul de bunătăți.

mamaplus.md

Chiar dacă nu divulgă toate secretele, primarul de Orhei, Ilan Șor promite să-i surprindă plăcut pe oaspeții care vor veni să se distreze la ”OrheiLand” și să simtă feeria magiei sărbătorilor de iarnă.

"Aici totul și pentru toți va fi gratuit. Și asta pentru că la Orhei construim insula comunismului de la noi din ţară. În sensul că orașul Orhei şi parcul de distracții ”OrheiLand” vor deveni insula comunismului, iar ulterior, după acelaşi principiu vom construi şi restul ţării. Totul va fi gratuit şi confortabil", a dat asigurări edilul de Orhei, Ilan Şor.

Târgul de Crăciun din Orhei va fi inaugurat, oficial, sâmbăta viitoare, pe 22 decembrie, printr-un concert de neuitat. În scenă vor urca mai multe vedete naționale, dar și de peste hotare, printre care și excepționalul Stas Mihailov. Potrivit autorităţilor locale, Târgul va dura până în luna februarie, timp în care vizitatorii vor avea parte zilnic de concerte și un spectru larg de distracții și activități.

Târgul de Crăciun din Orhei este la a patra ediție.