Participă la campania de caritate organizată de Farmacia Familiei

Participă la campania de caritate organizată de Farmacia Familiei

-
//
06.09.2018

Farmacia Familiei apelează din nou la mărinimie și compasiune. Oamenii cu suflet mare nu rămân străini la durerea altora, ci se mobilizează şi întind o mână de ajutor. Mai ales când în joc e viața unor copii nevinovați.

Participă la campania de caritate organizată de Farmacia Familiei

Pentru David, cel mai mare inamic acum este timpul, care se scurge mult prea repede. Băiatul de 3 anișori a fost diagnosticat cu o boală genetică extrem de rară - dereglarea metabolismului lipidic cu deficit de apolipoproteină. Pe cât de sinistru sună, pe atât de necruțătoare este. Maladia deja i-a răpit un ochi și se extinde cu viteză spre al doilea.

David are nevoie urgentă de tratament costisitor la o clinică din străinătate pentru a-i salva celălalt ochișor. Mămica Olesea de trei ani luptă pentru sănătatea copilului său, dar e peste puterile ei să facă față acestor încercări. Sufletul său explodează de durere când își vede copilașul suferind.

Adelina are doi anișori, dar niciodată nu a auzit vocea blândă a mamei sale. Trăiește într-o lume a tăcerii absolute din care ar putea ieși, dacă noi ne vom uni forțele și-i vom oferi această șansă. O intervenție chirurgicală în străinătate ar aduce-o pe Adelina din lumea „liniștii” în lumea „sunetelor”, iar mama Cristina i-ar putea șopti la ureche poezii și cântece de leagăn.

Să trăiești cu inima nu e greu, dacă privești durerea străină ca și cum ar fi a ta încerci să ajuți cu ce poți. Nimeni nu e imun în fața sorții, iar faptele bune se răsplătesc înzecit. Fii alături de Farmacia Familiei în acțiunea de colectare a fondurilor pentru ajutorarea Adelinei și a lui David. La fiecare achiziție de minimum 200 de lei în Farmacia Familiei, contribuim împreună pentru tratamentul acestor copilași. 

Donează împreună cu noi. Fii parte a campaniei de caritate organizată de Farmacia Familiei!