Paștele îți aduce CadOUL Fericit!

Paștele îți aduce CadOUL Fericit!

-
//
13.03.2018

Iepuraşul de Paşte invită familiile la Shopping MallDova! În perioada pre-pascală copiii vor avea parte de un program distractiv variat, iar părinţii, care vor face cumpărături, vor avea şansa să câştige un automobil!

Paștele îți aduce CadOUL Fericit!

Febra pregătirilor pentru sărbători e plăcută, mai ales dacă vine şi cu cadouri pe patru roţi! În perioada 12 martie - 12 aprilie, toţi vizitatorii Shopping MallDova, care vor cumpăra mărfuri în valoare minimă de 300 de lei, vor participa la marea tombolă de Paşti! Vor fi puse la bătaie 10 blendere, 10 valize şi marele premiu: automobilul KIA RIO 2018, care combină cele mai bune calități ale unui hatchback și caracteristicile unui crossover. Extragerea premiilor va avea loc pe data de 12 aprilie 2018, începând cu ora 18.00 şi va culmina cu un concert de zile mari.

Până atunci, Iepurașul va avea grijă să transforme Centrul Comercial Shopping MallDova într-un loc în care toţi, de la mic la mare, se vor putea bucura la maxim de atmosfera pascală. În luna martie, copiii sunt aşteptaţi la etajul 3, unde se vor derula ateliere de creaţie cu tematică pascală.

Program Ateliere de Creație pentru copii (16 martie - 1 aprilie) :

17.00 - 19.00 - Vineri, et.3

16.00 -18.00 - Sâmbătă/Duminică, et.3

Pe 18 martie şi 25 aprilie, picii se vor distra în cadrul unor show-uri cu animatori, care vor culmina cu marea goană după ouă. Copiii sunt invitați să descopere ascunzișurile Iepurașului începând cu ora 15.00, la parterul Centrului Comercial Shopping MallDova.

Micii vizitatori ai Shopping MallDova nu se vor plictisi nici în zilele de lucru. Iepurașul le va aduce surprize chiar de luni!

Program Suprize de la Iepuraș (19 martie - 4 aprilie):

17.00 - 20.00 Luni/Vineri

14.00 - 17.00 Sâmbătă/Duminică

Iar pe 3 aprilie, puteți veni cu toată familia pentru a simți din plin spiritul sărbătorilor pascale. O expoziție tematică va încânta privirile celor care vor călca pragul Shopping MallDova. Pe lângă standurile cu lumânări decorative, tablouri tematice și dulciuri, nelipsite vor fi masterclass-urile tradiționale: încondeierea ouălor, decorarea farfuriilor şi împletirea coşurilor.

Iepuraşul de Paşte vă aşteaptă la Shopping MallDova!