Piesa de debut a Nicoletei Gavriliță, mai nou Noel Toto!

Piesa de debut a Nicoletei Gavriliță, mai nou Noel Toto!

-
//
11.09.2014

Nicoleta Gavriliță se lansează pe piața muzicală din România cu numele de scenă Noel Toto. Piesa de debut este “Pam Pam”, compusă de Andrei Tostogan (compozitorul şi producătorul muzical), iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbeşte despre un sentiment cunoscut tuturor, despărţirea şi suferinţă din dragoste, informează apropotv.ro

Piesa de debut a Nicoletei Gavriliță, mai nou Noel Toto!

“Piesa asta e ca o binecuvântare pentru mine. Stând într-o seară în studio, am început pur şi simplu să luăm câteva acorduri la pian, să fredonăm ‘Pam-pam’ şi aşa s-a născut piesa: foarte uşor, de la sine. Sper ca melodia să fie îndrăgită de către public, prin feeling-ul pozitiv şi plăcut pe care îl transmite”, a spus Noel Toto (Nicoleta Gavriliţă).

“Fiind rezultatul unei munci în echipă, ”Pam Pam„ a adunat cele mai bune idei şi a captat sentimente şi emoţii frumoase, pe care vrem să le transmitem publicului”, a explicat celălalt membru al proiectului, Andrei Tostogan.

Producţia piesei a fost realizată la ”Tam Tam”, studioul solistului de la Voltaj, Călin Goia, iar la aranjamentul muzical şi-a adus aportul şi Daniel Creed. 

Amintim că Nicoleta a participat la numeroase concerte şi concursuri internaţionale, printre care şi “Vocea României”, emisiune în cadrul căreia a ajuns până în fazele finale.

Poți asculta aici noul single Noel Toto – “Pam Pam”: