mamaplus.md

Prințul Louis, adorabil în pozele oficiale cu ocazia aniversării Prinţului Charles

-
//
14.11.2018

Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, a împlinit onorabila vârsta de 70 de ani. Şi cum însemnătatea e una mare, momentul a fost marcat printr-o serie de portrete oficiale.

mamaplus.md

În cele mai recente fotografii eliberate de Clarence House, Prinţul Charles apare în prag aniversar alături de cei trei nepoţi ai lui, respectiv Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, dar şi de fiii lui, Harry şi William, alături de consoartele acestora.

mamaplus.md

Fotografiile ni-i arată pe aceştia în grădina reşedinţei prinţului Charles, pe o bancă, având-o pe Ducesa de Cornwall în centru. Într-una dintre fotografii, aceasta apare cu Charlotte în braţe, în timp ce Charles îl ţine pe picioare pe moştenitorul lui, Prinţul George. În plan secund se află Ducesa de Cambridge, cu mezinul Louis în braţe, Prinţul William, dar şi Ducii de Sussex.

Prinţul Charles a devenit, în 1969, oficial recunoscut drept Prinţul de Wales. În prezent, este cel mai în vârstă moştenitor la tron, şi, totodată, cel care a aşteptat cel mai mult pentru a deveni rege. Se zvoneşte că la 95 de ani, Regina Elisabeta are de gând să-l facă prinţ regent pe fiul său.

Charles Philip Arthur George, prinţ de Wales, duce de Cornwall, duce de Rothesay, conte de Carrick, baron de Renfrew, conte de Chester şi prinţ al Scoţiei s-a născut la palatul Buckingham din Londra, pe 14 noiembrie 1948.

Avea patru ani când bunicul lui, regele George al VI-lea, a murit şi mama sa a urcat pe tron, la vârsta de 25 de ani. În anul următor, Charles asista cu bunica, regina Elizabeth, şi mătuşa, regretata prinţesă Margaret, momentul în care Elizabeth era încoronată ca regină a Marii Britanii.

Sursa: okmagazine.ro