mamaplus

S-a aflat diagnosticul exact dat de medici actriței Anastasia Zavorotnyuk

-
//
18.09.2019

Anastasia Zavorotnyuk a fost diagnosticată cu cancer la creier iarna trecută, după ce a început să sufere de cefalee severe. Chiar și așa, actrița nu şi-a abandonat cariera de cinema și a jucat în două filme, a relatat pentru ediţia Komsomolskaya Pravda un amic al actriţei, numele căruia nu se dezvăluie.

mamaplus

„După ce a născut, Nastia a început să sufere de dureri de cap severe. Deja în timpul iernii, medicii au diagnosticat-o pe Nastia cu cancer la creier. Dar ea a continuat să se filmeze, nu a refuzat să lucreze”, a spus prietenul actriței.

Potrivit interlocutorului publicației, în primăvară Zavorotnyuk se afla în Polonia, când starea ei s-a agravat brusc: „Practic, a leşinat. A fost internată de urgență într-un spital local, unde a fost observată de ceva timp. Apoi s-a întors la Moscova, dar starea de rău nu a dispărut, boala s-a dezvoltat prea repede", a spus el.

Prietenul artistei a mai adăugat că, în iunie, soțul Anastasiei Zavorotnyuk, Petr Chernyshov, a decis să-şi suspende activitatea în show-ul de gheață al Tatianei Navka „din motive de familie”.

Pe 17 septembrie, a devenit cunoscut că, în luna aprilie, Zavorotnyuk a fost supusă unei intervenții chirurgicale grave - craniotomie - în timpul tratamentului în Germania. Atunci medicii au descoperit că tumoarea cerebrală de care suferă actrița este malignă.

Mai devreme s-a anunţat că Zavorotnyuk a dezvoltat insuficiență poliorganică și pneumonie. De asemenea, s-a remarcat că medicii au oprit tratamentul antitumoral al actriței, care se află în comă. Pe 13 septembrie au apărut informații conform cărora artista se afla în secţia de terapie intensivă într-o stare extrem de gravă.

Sursa