mamaplus

Scandal în familia regală! Regina Elisabeta a II-a nu vrea să mai audă de Meghan Markle și Prințul Harry

-
//
17.09.2019

Toți cei care intră în contact cu regina Elisabeta a II-a au fost avertizați să nu aducă vorba despre Ducii de Sussex, Harry și Meghan.

mamaplus

Monarhul în vârstă de 93 de ani pur și simplu nu vrea să discute despre cei doi. Atât de tare este dezamăgită Regina de comportamentul recent al cuplului încât nici nu mai are ochi să-l vadă și nici urechi să audă despre el.

Elisabeta a II-a este de părere că, de când s-a căsătorit, prințul Harry, nepotul ei, s-a schimbat. Cireașa de pe tort a fost invitația recent lansată către Harry și Meghan pe domeniul ei de la Balmoral, pe care aceștia nu au onorat-o.

În loc să o viziteze pe regină în palatul ei din Scoția, pe care îl folosește pe perioada vacanțelor, o vizită care ar fi fost o premieră, Meghan Markle a preferat să meargă în SUA, să o vadă pe prietena ei, Serena Williams.

Regina a fost pur și simplu jignită de acest refuz și nu poate trece peste el, a povestit o sursă de la palat.

În plus, Elisabeta a II-a nu este deloc mulțumită de felul în care cei doi reprezintă familia regală britanică. E de părere că valorile familiei sunt pur și simplu călcate în picioare de cei doi.

Sursa