mamaplus

Simona Gherghe s-a îmbolnăvit la 32 săptămâni de sarcină

-
//
03.04.2019

Însărcinată aproape în 8 luni, vedeta Antenei 1 s-a îmbolnăvit, la scurt timp după ce Ana, fetița ei, care a contractat viroză de două ori, și-a revenit.

mamaplus

Micuța s-a îmbolnăvit la jumătatea lunii trecute, iar atunci vedeta scria pe contul ei de socializare:

„A treia săptămână de gradi, a doua viroză. După o noapte de tuse, copilul e fresh! Eu mă târâi prin casă (sunt ok, n-am luat de la ea, starea e de la nesomn)…” Abia ieri micuța și-a revenit complet, iar Simona și-a anunțat fanii: „După aproape zece zile de tuse, muci, tratament, siropuri, aerosoli și câte și mai câte… Ana e bine, are multă treabă”, a fost comentariul vedetei la o fotografie în care micuța era foarte preocupată să deseneze într-o carte de colorat.

Din nefericire, peste noapte s-a produs inevitabilul și astăzi Simona a postat o fotografie în care poartă o mască pe față, semn că are o afecțiune virală, iar prietenii ei virtuali i-au spus că era inevitabil să nu o atace vreun virus de-al Anei. Din păcate, Simona nu se va putea trata cu medicamente… Să sperăm însă că ceaiurile și leacurile homeopate (în măsura în care are voie să le folosească, fiind în săptămâna 32 de sarcină) o vor ajuta să depășească momentul cu bine.

Sursa