mamaplus

Singura moștenitoare a averii lui Karl Lagerfeld va primi 125 milioane de dolari

-
//
20.02.2019

Karl Lagerfeld a încetat din viață, marți, la vârsta de 85 de ani. Celebrul designer nu avea copii, însă deținea o pisică, Choupette, pe care o iubea nespus. Deseori, de-a lungul vieții, Lagerfeld a afirmat că o iubește atât de mult pe Choupette încât se gândește să îi lase ei averea, în loc să o doneze sau s-o lase rudelor.

Conform Mirror.co.uk, pisica creatorului de modă a câștigat în ultimii ani aproximativ 3.2 milioane de dolari, sumă ce se adaugă la averea pe care o are deja, de 2.1 milioane dolari.

Choupette a obținut această sumă din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscută fiind celebra Shu Uemura.

Felina a făcut și numeroase pictoriale și chiar apare într-un calendar alături de mai multe fotomodele. În urma acestor apariții, aceasta a câștigat sute de mii de dolari.

Choupette a devenit foarte cunoscută în ultimii ani, iar în anul 2014 a fost lansată o carte despre ea. Volumul se numește „Choupette – viața spectaculoasă a unei pisici”, scris de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias. Cartea, de 123 de pagini, conține o serie de fotografii făcute chiar de Karl Lagerfeld și sunt specificate detalii legate de viața și preferințele culinare ale pisicii.

Se pare că Choupette are mai multe servitoare care sunt obligate, printre altele, să țină un jurnal în care notează stările pe care le are pisica în fiecare zi.

Astfel, după moartea lui Lagerfeld, Choupette va primi o moștenire în valoare de 125 milioane de dolari.

Sursa