Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

-
//
27.06.2014

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

BERBEC. Roşul este culoarea care se potriveşte cel mai bine cu personalitatea ta vulcanică aşa că nu ezita să o foloseşti în diverse combinaţii vestimentare. Dacă ţi se pare totuşi o culoare prea îndrăzneaţă, ai putea la fel de bine să îţi achiziţionezi accesorii în această culoare sau să îţi reîmprospătezi nuanţa părului, adăugându-i câteva reflexii de roşu. De asemenea, pune-ţi în evidenţă pomeţii cu un blush în nuanţe calde. O pereche de cercei în culori îndrăzneţe poate face minuni pentru chipul tău şi îţi poate sublinia trăsăturile. Ai putea să adaugi din când în când câte o şapcă care să atragă toate privirile prin nota de masculinitate pe care o aduce stilului tău. Sfat: Îndrăzneşte cât mai mult! Ştim că ai imaginaţie, aşa că profită de ea!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

TAUR. Femeia taur este un semn senzual prin excelenţă. Ea adoră caşmirul şi mătasea. Pentru a-ţi accentua trăsăturile, îţi recomandăm să încerci culorile pastel, în special bej şi roz pal. Nu uita să îţi accesorisezi ţinuta cu coliere supradimensionate şi care vor atrage cu siguranţă toate privirile asupra ta. Te avantajează în acelaşi timp şi rochiile cu model floral sau orice alt obiect vestimentar care conţine un imprimeu, o culoare mai caldă care să îţi sublinieze feminitatea debordantă. Sfat: Încearcă să nu abuzezi de culorile tari! Alege cu încredere culorile pastelate! Pot face minuni pentru ţinuta ta!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

GEMENI. În general, reprezentantele acestui semn zodiacal iubesc tot ceea ce este diferit. Fuste inedite, culori vii, forme surprinzătoare. Şi ai dreptate! Nonconformismul chiar te prinde de minune! Nuanţele kaki ar trebui să te pună în valoare cel mai bine. Accesoriile metalice îţi oferă o notă aparte. Sfat: Fii inventivă şi joacă-te cu formele, culorile şi materialele! Vei fi uimită de rezultate!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

RAC. Culorile care te prind cel mai bine sunt cele care se potrivesc cu planeta care te guvernează, Luna: argintiu, alb, nuanţe pastelate. Iubeşti hainele de firmă pe care ştii să le porţi cel mai bine. Ştim că ai o siluetă foarte feminină aşa că merită să îţi accentuezi formele şi să fii creativă. Fii încrezătoare în forţele proprii şi accentuează-ţi formele cu bluze cât mai colorate, originale, cămăşi înflorate sau rochii chic. Sfat: Deşi ştim că nu îţi place să ieşi prea mult în evidenţă, puţină îndrăzneală îţi va prinde bine! Uneori este ok să fii în centrul atenţiei la o petrecere pentru că ai purtat o rochie superbă!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

LEU. Energia ta debordantă ar trebui să se regăsească şi în ţinutele vestimentare pe care le alegi. Foloseşte culori precum bej, portocaliu sau roşu, materiale fine precum caşmirul sau mătasea, care să îţi accentueze feminitatea. De asemenea, îndrăzneşte să îţi schimbi culoarea părului, adăugându-i nuanţe calde care îţi vor îmblânzi trăsăturile feţei. Sfat: Eşti plină de energie! Foloseşte-te de ea şi pentru a adăuga o notă de originalitate ţinutelor tale!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

FECIOARĂ. O fustă cu imprimeu, o curea lată în talie şi un blazer în culori calde ţi s-ar potrivi de minune. Caută culorile de pământ: caramel, maro, gri, care te pun în valoare. De asemenea, nu ezita să foloseşti aceste culori şi în machiajul de zi cu zi. Îţi place să fii punctuală tot timpul, aşa că ai nevoie de un ceas care să te însoţească peste tot şi o bijuterie de care să nu te desparţi niciodată. Sfat: Deşi nu îţi place să epatezi şi nici să ieşi din stilul care te caracterizează, uşor simplist, uneori e indicat să încerci şi obiecte vestimentare pe care nu credeai că le-ai purta vreodată.

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

BALANŢĂ. Prima ta dragoste în materie de modă rămîn fustele. Şi da, ai dreptate, chiar îţi vin de minune! Culorile tale preferate sînt albastrul deschis, rozul, galbenul şi verdele. Te simţi în largul tău doar în ţinute casual, aparent neglijente, de tipul unor pantaloni clasici cu o cămaşă simplă şi ochelari de soare de firmă. Sfat: Ai acel ceva care te face să fii chic indiferent ce ai purta! Profită!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

SCORPION. Lenjeria sexy, în nuanţe de negru sau roşu, reprezintă pentru tine echivalentul paradisului în materie de modă şi ştim că o porţi ori de cîte ori ai ocazia. Ochelarii de soare de firmă nu sînt un simplu accesoriu pentru tine. Ei aparţin look-ului şi stilului tău de viaţă pentru că îţi permit să observi lumea fără ca tu să fii remarcată. De aceea, uneori te ascunzi în spatele lentilelor fumurii ai ochelarilor de care eşti atît de mîndră. Oare îţi place să joci rolul unei persoane misterioase? Sfat: Foloseşte-te de mister pentru a-i uimi pe cei din jur prin ţinutele tale originale!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

SĂGETĂTOR. Stilul tău vestimentar are tendinţa de a fi adesea unul casual-sport. Te simţi în largul tău într-un tricou şi o pereche de jeanşi mai largi. Dar ştim că poţi în acelaşi timp să fii extrem de feminină şi să uimeşti printr-o ţinută elegantă. Ai numai de cîştigat dacă porţi pantofi cu toc, fuste cu imprimeu sau jeanşi drepţi. Culorile specifice sînt violetul şi albastrul închis. Sfat: Continuă să te îmbraci aşa cum simţi! E ok să fii tu însăţi!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

CAPRICORN. Eşti adepta hainelor de lux şi a ţinutelor care îţi exprimă în totalitate personalitatea puternică. Culorile care ţi se potrivesc cel mai bine sînt roşu, negru, gri şi verde.

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

VĂRSĂTOR. Paleta de culori preferată include culori neon, perfecte personalităţii tale. Îţi mai plac portocaliul şi violetul. Apreciezi modelele unicat şi excentrice şi te simţi în largul tău în ţinute originale, care au şi mai multă personalitate atunci cînd sînt purtate. Hainele vintage îţi oferă energie şi ai capacitatea de a pune în valoare piesele vestimentare de excepţie din şifonier. Sfat: Per ansamblu, ai un stil interesant!

Stilul tău vestimentar în funcţie de zodie

PEŞTI. Eşti înnebunită după pantofi, mai ales după platformele şi sandalele care îţi pun în evidenţă silueta. Culorile tale preferate sînt turcoaz, bleu şi verde. Nu ezita să le foloseşti şi atunci cînd te machiezi, mai ales pentru a-ţi evidenţia ochii. În ceea ce priveşte materialele pe care îţi place să le foloseşti, acestea sînt caşmirul şi mătasea. Sfat: Ai putea să mai spargi din cînd în cînd tiparele şi să apari la petrecerea la care ai fost invitată purtînd ceva inedit.

Sursa: moldovenii.md