mamaplus

Teo Trandafir este extrem de mândră de fiica ei

-
//
03.09.2019

La 15 ani, Maya, fiica lui Teo Trandafir, este o minune de copilă, de care mama ei este cât se poate de mândră. Tocmai de aceea, vedeta a împărtășit cu fanii ei o fotografie cu fiica sa, care face cât o mie de cuvinte.

mamaplus

Într-un interviu, în care Teo ne-a vorbit cu maximă sinceritate despre viața ei, dar și despre rolul de mamă, iată că a răspuns vedeta când a fost întrebată cum percepe Maya faptul că e fiica unei celebrități:

S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri.

E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării.

Sursa