Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Astăzi, 16 ianuarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident rutier în preajma satului Chiperceni de pe traseul R 20 Orhei – Rezina.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 09:18 minute. Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model Kia Rio s-a tamponat cu un microbuz de marca Mercedes Sprinter de pe ruta Chișinău-Cobîlea cu 14 pasageri la bord. Potrivit pompierilor, un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit diverse traumatisme fiind blocat în autoturismul avariat de marca Kia Rio.

Salvatorii au reușit în cel mai scurt timp să deblocheze persoana care, ulterior, a fost preluată de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional Orhei.

Totodată, în urma accidentului 2 persoane din microbuzul Mercedes Sprinter, au suferit diferite leziuni corporale și au fost transportate la spital. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.

Sursa