mamaplus

Un copil din raionul Drochia a fost internat la spital cu comoție, fiind lovit de un bărbat

-
//
22.07.2019

Un băiat de nouă ani a ajuns la spital cu leziuni pe față și comoție cerebrală, după ce ar fi fost lovit de un bărbat. Acesta s-ar fi înfuriat că victima i-a lovit fiul în timp ce jucau fotbal pe stadion.

mamaplus

Cazul s-a produs sâmbătă în satul Nicoreni din raionul Drochia. Potrivit spuselor copilului, bărbatul l-ar fi amenințat că dacă se mai apropie de copilul său va regreta.

Bunica băiețelului de nouă ani a declarat că acesta a ajuns acasă speriat și cu semne de lovituri pe față. După ce și-a văzut nepotul în această stare, femeia a apelat poliția, iar văzând că băiatul se simte din ce în ce mai rău, a chemat și ambulanța.

„Știți, copii între copii când se bat e într-un fel, dar când un părinte așa cu toată puterea să vină și să-i plesnească una peste față și să-i facă comoție asta e altceva”, a zis bunica victimei.

Potrivit forțelor de ordine din localitate, presupusul agresor nu a fost de găsit în sat. Deși bunica băiatului menționează că a depus o plângere la poliție, unitatea de gardă a inspectoratului de la Drochia declară că nu a fost înregistrat un asemenea caz.

Sursa: știri.md