„Ушастый нянь” anunţă perioada reducerilor!

„Ушастый нянь” anunţă perioada reducerilor!

-
//
01.12.2016

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos. Faceţi un cadou dumneavoastră şi celor dragi – alegeţi unul dintre cele trei seturi „Ушастый нянь” la preţ avantajos sau luaţi-le pe toate trei! Preţul seturilor „Ушастый нянь” este de 300 lei şi 600 lei. Preţul setului „Sarma” este de 250 lei.

„Ушастый нянь” anunţă perioada reducerilor!

Setul „Ушастый нянь” cuprinde cele mai căutate produse, care îi ajută pe părinţii să aibă grijă de bebeluşul mult aşteptat de la naştere şi pe toată durata perioadei de creştere. Toate produsele sunt create pe baza unor reţete moderne, cu folosirea componentelor naturale şi a extractelor tradiţionale pentru cosmetica destinată copiilor: ulei de piersică, alfa-bisabolol, extracte de dentiţă, gălbenele, aloe şi altele. Produsele nu conţin coloranţi, odorizanţi concentraţi şi ingrediente interzise, ceea ce reduce riscul reacţiilor alergice.

Particularităţile produselor de uz casnic „Sarma” asigură o curăţenie adevărată, strălucind de sănătate, nu doar datorită proprietăţii lor de a îndepărta eficient murdăria, ci şi efectului antibacterian suplimentar. Doar produsele „Sarma” garantează o curăţenie ideală şi un efect antibacterian confirmat, fără a afecta sănătatea. Tocmai de aceea toate produsele de uz casnic „Sarma” nu conţin clor. Folosind produsele „Sarma” în lupta pentru o casă curată, nu veţi fi nevoiţi să respiraţi vapori cu nocivitate crescută.

Puteţi face o comandă pe site-ul www.actia.md şi seturile dorite vă vor fi livrate absolut gratuit! Plata se efectuează la livrare. Promoţia este valabilă până pe data de 23 decembrie 2016.

Detalii pe site-ul www.actia.md şi la numărul de telefon 022-025-039.