mamaplus

Vacanţă de vis pentru Andreea Marin, în Grecia, alături de iubit. Cât de sexy e „Zâna” în costum de baie

-
//
18.09.2019

Andreea Marin este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cu o carieră de succes în televiziune, o fiică superbă, Violeta, şi un bărbat alături de care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Tuncay, „Zâna surprizelor” a împărtăşit fanilor detalii din vacanţa sa în Grecia, alături de Adrian Brâncoveanu.

mamaplus

Alături de partenerul său de viaţă, Andreea Marin s-a refugiat la Mănăstirea Meteora, o locaţie extrem de populară în Grecia. Concediul a fost unul perfect, după cum chiar vedeta a povestit prin intermediul paginii sale de Instagram.

„Mănăstirile Meteora, crescute parcă pe vârfuri de stânci, acolo unde rugile sunt atât de limpede auzite în cer. Rămas bun, Atena, mulţumesc pentru balsamul pentru minte şi suflet, Meteora! Următorul pas: pe insulă visată! Şi cum nu sunt omul care să stea doar la soare, ci îmi place şi să explorez, să aflu lucruri noi, să simt cultura, istoria, obiceiurile şi energia pozitivă a locului, ce insulă îmi recomandaţi? Să vedem dacă se potriveşte cu alegerea mea”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

mamaplus