mamaplus

Forfotă mare la piață: Oamenii au făcut cumpărături pentru masa de Paște

-
//
04.05.2024

Forfotă mare la Piața Centrală din Capitală. Oamenii s-au îmbulzit pentru a cumpăra tot felul de bunătăți pentru masa de Paște. De această dată, nu s-au format cozi imense la carne, ci la fructe și legume. Cât despre buget, oamenii sunt dispuși să cheltuie atât cât este nevoie, mai ales că prețurile sunt accesibile, spun ei.

mamaplus

Totodată, specialiștii ANSA recomandă cetățenilor să fie mai atenți la ceea ce consumă, iar după perioada de post, să nu treacă brusc la produsele din carne, transmite tv8.md.

„Sute de oameni au luat cu asalt Piața Centrală din capitală. Cea mai mare forfotă este la tarabele cu fructe, legume și verdețuri, pentru ca masa de sărbătoare a moldovenilor să arate mai colorat și mai frumos”.

„Am cumpărat roșii și castraveți, sunt un pic mai ieftini decât în magazine și sunt și mai proaspete”.

„Aici avem fructe și legume, carne, brânză. - Cât ați cheltuit pentru toate astea?- Este vineri și este doar începutul. Aici am cheltuit cam cinci sau șase sute de lei, dar este abia începutul, fără carne și salam”.

În schimb, la tarabele cu carne nu era atât de mare îmbulzeala. Totuși, oamenii spun că bucatele din carne nu vor lipsi de pe masa de sărbătoare.

Citește continuarea pe tv8.md.