Accesorii nu prea scumpe, care vă vor schimba imaginea

Accesorii nu prea scumpe, care vă vor schimba imaginea

Atunci când mergi la serviciu, în ospeție sau la un eveniment, îți alegi cu grijă ținuta, în special, accesoriile pentru a te evidenția din mulțime.  A arăta la fel ca toți nu este doar ofensator, dar și plictisitor. Vestimentația, coafura, imaginea în ansamblu,  e o modalitate de autoexprimare. Există și o afirmație în acest sens - suntem întâlniți după haine! Ar fi fost recunoscut oare Charlie Chaplin fără renumita mustață, pălărie și baston? Cum să îți schimbi lookul, adăugând mai mult farmec, dar totodată, să nu lași tot salariul în magazine?

Accesorii nu prea scumpe, care vă vor schimba imaginea

Ochelarii. În primul rând, niște ochelari simpli. O ramă nesofisticată vă poate schimba foarte mult. Puteți utiliza ochelari cu lentile întunecate. De exemplu, Grigori Leps și Ozzy Osbourne au apelat la acest truc. De asemenea, John Lennon, care purta atât ochelari obișnuiți, cât și cu lentile întunecate, nu neapărat de formă rotundă.

Rujul. Este inevitabil! În special nuanțele tari, roșul sau vișiniul sunt în trend.  Aceste nuanțe nu vă vor lăsa neobservată la sigur. Starurile la fel se folosesc de aceste trucuri! Vedetele Marilyn Monroe sau Dita Von Teese au făcut din rujul roșu o parte a imaginii proprii. 

Pălăria. Un accesoriu stilat și la modă, dar mai rar purtat.  Vara puteți purta pălării subțiri, în rest nu aveți nevoie să inventați bicicleta, cumpărați pălării-fedora: veți arăta extraordinar dacă o veți asorta atât cu  un mantou clasic, cât și cu  o jachetă cu fermoar diagonal.

Bereta. Acest accesoriu poate transforma o domnișoară ordinară într-o doamnă romantică. Toamna purtați berete din stofe mai groase, iar vara optați din berete croșetate din ață subțire. Beretele și buclele fac un tandem deosebit. Și mai important – evidențiază feminitatea!

Accesorii nu prea scumpe, care vă vor schimba imaginea

Mănușile. Dacă ținuta permite, îmbrăcați o pereche de mănuși lungi, sunt bine-venite oricând. În general, și mănușile obișnuite pot deveni articole vestimentare interesante. Toamna devreme și primăvara târziu sunt potrivite mănușile subțiri, de exemplu asortate cu o rochie vor crea o imagine elegantă. Mitenele sunt recomandabile pentru timpul rece, dacă nu sunteți automobilist. Vă va fi ușor să alegeți ceva  potrivit din mulțimea de modele existente.

Accesoriile de mână. O poșetă poate fi un element semnificativ al întregii ținute. Purtați în geantă documente? Optați pentru o geantă stilată,  de culori aprinse. Sunteți adepta stilului sport? Există o alegere enormă de rucsacuri interesante. Preferați gențile micuțe? Atunci poate renunțați la gențile cu lănțișor și  alegeți un clutch.  

Bretelele. Acestea sunt remarcabile întotdeauna, oriunde și de către toți. Chiar dacă veți îmbrăca cei mai simpli blugi și o helancă neagră, asortându-le cu o pereche de bretele, veți obține o imagine superstilată!

Brățările late. Acestea  reprezintă un accesoriu must-have. Mulți critici vă îndeamnă să optați pentru astfel de accesorii oriunde și oricând, ca niște lanțuri. Corect.  Se potrivesc oricărui stil și vă va schimba imediat imaginea.

Accesorii nu prea scumpe, care vă vor schimba imaginea

Eșarfele. Tema eșarfelor poate fi discutată la nesfârșit. Ele servesc drept accent. Ostap Bender a devenit memorabil nu doar „datorită” visului său despre Rio de Janeiro și încălcării codului penal, dar și fularului său lung. O eșarfă legată  pe umeri va oferi o alură oficială.

Așadar, nu alergați după modă – ea este femeie și își schimbă dispoziția ca și timpul. Identificați-vă propriul stil, propriul șic, în coafură, machiaj sau personalitate. Un accesoriu deosebit vă va  face să străluciți printre ceilalți, veți deveni un exemplar unic, admirabil și memorabil.

Sursa

Distribuie articolul: