10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

DietSolution este un produs revoluționar, nou pe piața Moldovei, care ajută la pierderea în greutate. Produsele DietSolution sunt elaborate de compania franceză Bariatrix, și sunt cunoscute în SUA, Canada și Europa de mai mult de 35 de ani. În tot acest timp, s-a afirmat ca fiind un producător de produse pentru slăbit foarte eficiente și ca singurul produs din lume căruia i-a fost acordat certificatul american FDA (Food and Drug Administration). În Moldova, există deja susținători, care au atins rezultate unice în ceea ce privește pierderea în greutate, folosind DietSolution. Dacă nu sunteți unul dintre ei și încă încercați fără succes să scăpați de kilogramele în plus, faceți cunoștință cu următoarele 10 fapte și pășiți în sfârșit spre armonie, frumusețe și sănătate.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

1. DietSolution constituie o alimentație completă.

Produsele DietSolution nu sunt suplimente alimentare "magice" ci o dietă alimentară completă și echilibrată, care constă din micul dejun, prânz, cină și gustări. Pentru a pierde în greutate o persoană are nevoie de 5-7 prize de mesă pe zi. Un regim alimentar obișnuit face ca organismul să elimine energia fără să-și facă reserve suplimentare sub formă de grăsime. Pe acest principiu se bazează slăbirea cu DietSolution: persoana are mereu senzația de sățietate, mănâncă o dată la 2-3 ore alimente nutritive, dar cu puține calorii și pierde în greutate. Deci, pentru a reduce greutatea, trebuie doar să se înlocuiască regimul alimenatr obișnuit cu produsele inovatoare DietSolution.

2. Proteine, grăsimi și carbohidrați în proporții corecte.

Produsele DietSolution se deosebesc prin conținutul ridicat de proteine, din cauza căruia persoana care le folosește se simte sătulă, au un conținut scăzut de grăsimi și așa-numiți carbohidrați rapizi. Alimentele conțin carbohidrați utili cu un indice glicemic scăzut, precum și toate vitaminele, mineralele și fibrele necesare organismului. Astfel, echilibrul DietSolution permite nu doar pierderea în greutate ci, de asemenea, menținerea stării generale de sănătate.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

3. Pierderea în greutate fără restricții.

Slăbirea este întotdeauna asociată cu dieta, iar dieta cu restricții și limite. DietSolution ajută la scăderea în greutate fără să te limiteze în plăceri! Printre cele peste de 60 de tipuri de produse, prezente astăzi în Republica Moldova, se pot găsi mâncăruri dulci, sărate și picante cu diferite gusturi. Cu DietSolution nu va trebui să visați la brânză, pește, bacon, nuci, ciuperci sau clătite, deoarece gama completă de gusturi este în măsură să satisfacă chiar și poftele gurmanzilor.

4. Dulciurile DietSolution nu afectează pierderea kilogramelor în plus.

Deseori persoanele care sunt puse să aleagă între dulciuri și pierderea în greutate, optează pentru dulciuri. Cu DietSolution această dilemă dispare, deoarece se oferă o mare varietate de dulciuri "admise". Sortimentul cuprinde biscuiți, brioșe cu ciocolată, napolitane cu aromă de ciocolată, vanilie, caise și căpșuni, precum și o gamă largă de batoane de ciocolată cu lămâie, caramelă și alune, rodie și coacăză, scorțișoară, etc. cu un conținut scăzut de calorii. La desert, vă puteți delecta cu un cocktail cu gust de: Frappe, Pina Colada, vanilie, ciocolată, caramelă, căpșuni, mango și piersică.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

5. Bucate delicioase în zilele călduroase de vară.

Elaboratorii DietSolution au adaptat gama de produse la sezonul de vară, anotimpul în care vrei ceva revigorant și rece. De exemplu, la pranz vă puteți pregăti o supă gazpacho iar la gustare un desert rece cum ar fi budincă sau shake cu gheață.

6. Economisiți timp pentru că produsele sunt ușor de pregătit.

Mulți dintre cei care vor să slăbească sunt opriți de faptul că trebuie să piardă mult timp pentru pregătirea bucatelor dietetice. DietSolution a rezolvat această problemă. În cerealele pentru micul dejun este de ajuns să se toarne lapte sau chefir, iar în terci apă fierbinte. Pentru a prepara o omletă sau clătite, trebuie pur și simplu să se dilueze conținutul pachetului cu o anumită cantitate de apă iar amestecul rezultat trebuie prăjit pe o tigaie cu o singură picătură de ulei. Pentru supe este nevoie de 200-220 ml de apă încălzită până la 60°C, în care, din nou, trebuie doar să se dizolve porția de mâncare. Pentru supe, este important ca apa să nu fie adusă până la punctul de fierbere, ca să nu lipsească produsul de vitamine și minerale. Aceste metode accesibile vă permit să puteți găti acasă, la birou, sau chiar într-un termos în mașină, ceea ce înseamnă că foamea nu vă poate lua prin surprindere și nu va deregla programul de pierdere în greutate.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

7. DietSolution se potrivește și sportivilor.

Cei care vor să slăbească nu este singura categorie de oameni interesați de produsele DietSolution. Pentru sportivi, există o gamă alcătuită din 7 alimente bogate în proteine ​​(20 grame per porție), care sunt indicate pentru utilizarea după antrenamente. De asemenea, alimentele dietetice DietSolution sunt destinate și adepților unei alimentații sănătoase și celor care își mențin greutatea și nivelul de colesterol în limite normale, ca o garanție a sănătății pentru mulți ani.

8. Slăbitul sănătos este un proces.

Este important să înțelegem că DietSolution nu este o dietă pentru trei zile, care într-o clipă va elimina toate cele acumulate de-a lungul anilor. Nu este posibil să dai jos 10 kg în 5 zile fără să provoci stres și probleme ulterioare organismului, pierderea în greutate ar trebui să fie abordată rațional. În fiecare caz, termenii de pierdere în greutate diferă, de exemplu ca să dai jos 5 kg înainte de a pleca la mare ai nevoie de 2-3 săptămâni, dar dacă vorbim despre 40 de kilograme în plus, atunci, pentru a reveni la forma inițială va dura cel puțin șase luni.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

9. Abordarea individuală, secretul rezultatelor bune.

În prezent, fiecare client poate obține o consultație gratuită și program personalizat de pierdere în greutate. Specialiștii determină cantitatea necesară de calorii și dezvoltă un program personal de alimentare pe baza datelor referitoare la vârstă, greutate, stilul de viață și rezultatele dorite. Pentru a exclude un dezechilibru hormonal și pentru a fi siguri că dieta va aduce doar beneficii, clientul prezintă rezultatele analizei complete a sângelui, analiza de urină, ultrasonografia sistemului digestiv și endocrin.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

10. DietSolution nu poate fi găsit în supermarketuri.

La moment, singurul loc autorizat unde pot fi cumpărate produsele DietSolution este biroul importatorului care se află pe str. Testemitsanu, 21. Acest principiu se respectă, pentru că DietSolution oferă alimente de specialitate, utilizarea cărora implică consultarea specialiștilor competenți, lucru care nu poate fi realizat în supermarketuri sau farmacii.

www.dietsolution.md

www.bariatrix.md

www.sanatate.md/portals/dietsolution

Tel: 022 996003
+37369173008
+37368858833

10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre DietSolution

Distribuie articolul: