Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

Uneori lucrurile cumpărate pentru nașterea copilului ocupă aproape mai mult loc decât lucrurile adulților. Doar educând copii îți dai seama unde a ajuns progresul. Începi să înțelegi mai bine acest lucru atunci când începi să faci curățenie generală în camerele copiilor.

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

Lipsa experienței mamelor tinere se observă și după cumpărăturile pentru copii. Acestea au priviri împrăștiate peste toate obiectele pentru bebeluși. De exemplu, dint-o sută de modele de pahare pentru bebeluși pe care s-o alegi? O mamă cu experiență nu va alege dintr-o dată un pahar cu clapetă, pentru că acesta nu poate fi spălat dacă torni altceva decât apă în ea. Nu va cumpăra un pahar mare, pentru că produsul din ea se poate altera sau este incomod de ținut. Într-un cuvânt, va cheltui mai puțin nervi.

Există foarte multe invenții inutile. Mănuși pentru îndrăgostiți, trafalet pentru vopsitul buzelor sau sutien cu apă, care menține bine sânul. De asemenea, și industria pentru copii a evoluat mult, propunând obiecte destul de exotice pentru copii.

Nu vom vorbi despre invențiile aberante precum cărucioarele conduse de pisici, cu un costum special cusut pentru pisică impune animalul să împingă căruțul în care se află bebelușul sau patul suspendat pentru bebeluși, în cazul în care nu aveți posibilitatea să vă plimbați. Aceasta este o temă aparte de cercetare. Noi doar vor efectua o inventariere în camere pentru copii în funcție de necesitățile ordinare. 

1. Tableta pentru cărucior ocupă primul loc. Îi oferim micuțului  tableta atât de ușor, de parcă știm cum să scăpăm de dependența copilului de gadgeturi! În afară de aceasta, micuțul trebuie să cunoască lumea în mod natural. Dacă la început a fost creată lumea naturală, pe ea trebuie să o cunoaștem mai întâi. De asemenea trebuie să reținem faptul că ieșim la plimbare anume pentru a odihni ochii și pentru relaxare.   Pentru a admira cerul, care nu se supune unor calcule matematice, linia copacilor și modelul de pe spatele unui gândăcel.  

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

2. Al doilea loc îl ocupă săritoarele și premergătoarele. Ele influențează dezvoltarea neurofiziologică a copilului și presează coloana vertebrală. Faptul că micuțul nu este pregătit pentru aceste acrobații ar trebui să vă facă să înțelegeți că sunt prevăzute pentru dezvoltarea altor deprinderi, de exemplu pentru gimnastică.   De regulă, săritoarele și premergătoarele sunt confecționate pentru a vă relaxa puțin. Aveți grijă de mușchii și oasele fragile ale copiilor! Din aceeași cauză nu utilizați marsupii pentru copii, pentru că piciorușele lor atârnă. Acestea nu se referă și la slinguri, unde copilul ia aceeași poziție ca atunci când îl ții în brațe.  

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

3. Pe al treilea loc sunt suzetele. Acestea complică procesul de alăptare. Bebelușul de la naștere are reflexul de sugere, pentru a-și dobândi hrana. Dacă aceste puteri se epuizează în gol, organismul mamei poate reduce producerea laptelui. La ce vârstă se poate de dat suzeta? Dacă doriți să continuați alăptarea, apoi pe la vârsta de cinci-șase luni. Există probabilitatea că la acea vârstă acesta nu va accepta suzeta.  

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

4. Recipientul pentru scutecele folosite ocupă al patrulea loc.  Ustensila modernă desigur că nu este periculoasă pentru copil, dar reprezintă o cheltuială în plus. Mai aveți nevoie în casă de încă o căldare pentru gunoi? Dar ce faci dacă micuțul face fără pampers, o să cumpărați mască antigaz? În general, nimic nu te încurcă să strângi scutecul, să-l prinzi cu panglicile adezive și să-l pui într-un săculeț. Într-un cuvânt, un obiect mai inutil nu cunosc, poate doar încălzitorul de șervețele.

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

5. Pe locul al cincilea se află jucăriile pentru gingii. Mari și mici, cu apă și bule, sub formă de animăluțe sau de semnul infinitului – toate acestea sunt utile doar pentru a-i bucura pe părinții care nu au avut în copilărie așa ceva. De obicei, în perioada când le iese dinții, copiii rod totul în jur: zornăitoare, căpăcelele găsite pe la bucătărie, capetele fotoliilor sau chiar crenvurștii lăsați la îndemână.   

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

6. Pe locul al șaselea, pieptenele și periile pentru copii, set pentru manichiură și foarfece pentru tuns. Desigur că acestea au un design  special și colțuri rotunjite, dar oare bebelușii se tund sau își taie  unghiile singuri? Atunci pentru ce toate acestea?

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

7. Pe al șaptelea loc se află categoria „diverse”. Aici intră și ochelarii de soare pentru micuți, care nu trebuie să se afle timp îndelungat la soare, și cărțile care nu se udă pentru scăldat, când ele sunt prevăzute că să nu se rupă și să nu se îndoaie, dar nu să te scalzi și să înoți.   Aici și seturile de șampon plus spumă pentru baie, care presupune că speli copilul cu aceeași soluție de la cap până la picioare. Furculițele din plastic, care se deosebesc foarte puțin de linguri, farfurii cu ventuză, care nu se rotesc, ceea ce îi enervează pe micuți. Bavete rigide cu buzunărașe pentru fărâmituri  și alte mărunțișuri simpatice pentru a le  face shoppingul părinților mai plăcut, dar cu mult mai costisitor.

Top 7 lucruri inutile cumpărate până la nașterea copilului

O, „Lume a copiilor”! Și n-are nici importanță  că produsele pentru copii n-au nici o valoare practică.

Ce obiecte cumpărate pentru micuț s-au dovedit a fi inutile? Împărtășiți-ne experiența dumneavoastră, care poate fi utilă pentru alte mămici, ca să se învețe a economisi!  

Sursa