mamaplus

La 33 de ani are 7 copii și e însărcinată cu cel de-al optulea

-
//
23.04.2024

La 33 de ani, Hannah Neeleman se poate mândri cu o familie numeroasă și cu o experiență de viață uimitoare. Tânăra din Statele Unite este absolventă școlii Juilliard din New York, secția balet, dar a renunțat la cariera artistică pentru viața țării. După căsătoria cu Daniel, ea s-a mutat la o fermă din Utah, iar acum este mama a șapte copii și însărcinată cu cel de-al optulea. 

mamaplus

Hannah a devenit foarte populară pe Instagram, după ce și-a creat contul ballerinafarm, care are în prezent peste 6 milioane de urmăritori. Oamenii impresionați de modul în care sunt crescând copiii. Cei ma mari fac homeschooling (studiază acasă, cu părinții), iar cei mai mici se bucură să exploreze natura care-i înconjoară, având libertatea deplină. Micuții merg singuri pe câmp și mulg vaca, iar apoi se delectează cu lapte cald. 

Viața la fermă a transformat-o pe Hannah într-o antreprenoare și o bucătăreasă desăvârșită. Rețetele ei sunt urmărite cu mare interes de către internauți. Ea a învățat să facă mozzarela, unt și alte produse lactate pe care le folosește la diverse preparate delicioase . De cele mai multe ori, copiii o ajută în bucătărie. 

Anul acesta, Hannah Neeleman a câștigat concursul de frumusețe Mrs. American, la care pot participa femeile căsătorite.

sursa